Σοκαριστικά ατυχήματα μετά από κόντρες στη Θεσσαλονίκη [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
Kontres thessaloniki atiximiata 2 (1)

Οδηγοί που κινούνται με ιλιγγιώδεις ταχύτητες, χάνουν τον έλεγχο των αυτοκινήτων τους τα οποία καρφώνονται σε άλλα οχήματα ή ξηλώνουν προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Στο στόχαστρο των αστυνομικών αρχών έχουν μπει οι αυτοσχέδιοι αγώνες, μετά την «άνθιση» που γνωρίζουν το τελευταίο διάστημα, όπως καταδεικνύει μια σειρά περιστατικών.

Σε πολλές περιπτώσεις οι κόντρες έχουν τραγική κατάληξη, ενώ όσες φορές δεν έχουμε θρηνήσει θύματα είναι από τύχη.Τύχη που είχε πρόσφατα – και συγκεκριμένα στις 18 Απριλίου – μια ομάδα φίλων που μετά από κόντρες στην οδό Αδριανουπόλεως στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, καρφώθηκαν με το αυτοκίνητό τους στη βιτρίνα καταστήματος.

Το συγκεκριμένο θέαμα συντάραξε την ελληνική κοινωνία, όχι όμως και τους κάτοικους της περιοχής οι οποίοι έχουν εξοικειωθεί με τις εν λόγω εικόνες στην οδό Αδριανουπόλεως  στην Καλαμαριά.

Ενδεικτικό είναι το βίντεο που παρουσίασε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha από κάμερα ασφαλείας η οποία έχει καταγράψει μια σωρεία περιστατικών που έχουν σημειωθεί σε διάστημα μόλις 24 μηνών.

Οι εικόνες είναι πραγματικά σοκαριστικές, και έχουν πρωταγωνιστές αυτοκίνητα τα οποία κινούνται με ιλιγγιώδη ταχύτητα, με τους οδηγούς τους να χάνουν τον έλεγχο και μετατρέπουν τα αυτοκίνητά τους σε άμορφες μάζες σιδερικών.

Άλλα αυτοκίνητα καρφώθηκαν με σφοδρότητα σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, ενώ πολλά ξήλωσαν τα προστατευτικά κιγκλιδώματα, παρασύροντας ταυτόχρονα στο διάβα τους κάποιες πινακίδες οδικές σήμανσης.

Κάτοικος της περιοχής αναφέρει ότι οι εικόνες αυτές οφείλονται σε αυτοσχέδιους αγώνες ταχύτητας: «Κάνουν κόντρες, ξεκινούν από το φανάρι και τρέχουν πολύ».

Τα τελευταία δύο χρόνια, στην οδό Αδριανουπόλεως στην Καλαμαριά έχουν σημειωθεί 10 τροχαία, μετά από κόντρες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. αλλά αυτή η στροφή έχει το χειρότερο οδόστρωμα στην Ελλάδα. Μιλάμε για σαμαράκια, όχι απλές ανωμαλίες. Αν βρεθεί κάποιος αφηρημένος το χάνει και με μικρή ταχύητητα

  2. δεν κανουν κόντρες.. η οδός ανδριανουπόλεως πρέπει να είναι.. κωλόδρομος εδω και δεκαετίες με φυγόκεντρο κλίση στην στροφή επάνω που σε πετάει προς τα έξω. έχουνε βάλει φανάρι.. άλλα άν το πετύχεις σε πράσινο τότε ο θεός μαζί σου. θελει ξήλωμα και ξανα κατασκευή.

  3. Γιατι δεν φτιαχνουν πιστες και να κοπουν ολα τα επικινδυνα απο τους δρομους

Comments are closed.