Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που βγαίνουν στην φόρα για το έγκλημα στην Μάνη

Κοινοποίηση:
αστυνομια

Σήμερα απολογείται ο 44χρονος που φέρεται να σκότωσε την σύζυγό του μπροστά στα μάτια της 16χρονης κόρης του στο σπίτι τους στη Μάνη. Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τον δικηγόρο της οικογένειας του θύματος, Απόστολο Λύτρα, ο δράστης είχε προαναγγείλει στη γυναίκα ότι θα τη σκότωνε.

Μάλιστα ο 44χρονος φέρεται μετά το φονικό να προσπάθησε να απαλλαγεί των ευθυνών του, βάζοντας στα χέρια της νεκρής γυναίκας του μια σφαίρα και ένα μαχαίρι.
Το περιστατικό έγινε την Κυριακή 22 Νοεμβρίου με την κόρη να προσπαθεί να σταματήσει τον πατέρα της. Η πρώτη σφαίρα αστόχησε και η δεύτερη χτύπησε την άτυχη γυναίκα στο κεφάλι.
Τα τελευταία λόγια της 44χρονης στην κόρη της
Η αδερφή της άτυχης γυναίκας μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή και αναφέρθηκε στα τελευταία λόγια που φέρεται να είπε η 44χρονη στην κόρη της λίγο πριν πεθάνει.

«Δε θα αφήσω κοριτσάκι μου να σκοτώσει εσένα. Θα αφήσω να σκοτώσει εμένα για να λυτρωθείτε εσείς», φέρεται να είπε τη στιγμή που ο 44χρονος την κυνηγούσε με τη κυνηγετική καραμπίνα μέσα στο σπίτι τους. Αυτό αποκάλυψε το νεαρό κορίτσι στη θεία της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: