Σοκάρει όλη την Ελλάδα ο Κούγιας! «Του αφαίρεσε το…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
kougias

Τα όσα λέει ο Αλέξης Κούγιας για την εφιαλτική δράση του απατεώνα ψευτογιατρού είναι σοκαριστικά. Όλα αυτά ενώ οι Αρχές ερευνούν και… νέα περίπτωση “μαϊμού” γιατρού στην Αθήνα!

Έρευνα… και για δεύτερο ψευτογιατρό αναμένεται να ξεκινήσει η ασφάλεια, καθώς οι αστυνομικοί γνωρίζουν ήδη την ταυτότητά του και έχουν στα χέρια τους σημαντική καταγγελία. Ο άνδρας φαίνεται πως δρούσε παράλληλα με τον Νίκο Κοντό.
Σύμφωνα με το Star, η ασφάλεια έχει ήδη στα χέρια της μια σοβαρή καταγγελία που μιλά για έναν «δεύτερο Νίκο Κοντό» που ζει στην Αθήνα, φέρεται να παριστάνει τον ογκολόγο και σύμφωνα με πληροφορίες άρπαξε από θύμα του περίπου 50.000 ευρώ.

Η καταγγελία έφτασε στους αστυνομικούς που χειρίστηκαν την υπόθεση του Κοντού ο οποίος δήλωνε γιατρός του Χριστόδουλου. Το θύμα του νέου ψευτογιατρού που πάσχει από σοβαρή ασθένεια, έδωσε ονόματα και στοιχεία και υποστήριξε ότι η δράση του νέου «Νίκου Κοντού» ξεκινά από το 2014. Μάλιστα, το θύμα περιέγραψε ένα άτομο με ιδιαίτερη πειθώ που σε αντίθεση με τον Κοντό εξαφανιζόταν μόλις άρπαζε τα μετρητά.

Σε λίγες μέρες αναμένεται να ανοίξει νέος φάκελος ερευνών στην υποδιεύθυνση προστασία περιουσιακών δικαιωμάτων.

Σοκάρουν οι νέες μαρτυρίες για τη δράση του Κοντού – Οι αποκαλύψεις Κούγια και ο γιατρός πρώην βουλευτής της ΝΔ
Την ίδια ώρα ολοένα και περισσότερες μαρτυρίες έρχονται στο «φως» για τη δράση του Κοντού, με τα θύματά του να περιγράφουν τις βάρβαρες πρακτικές του.

Ο ψευτογιατρός είχε απλώσει τα πλοκάμια του στην Κρήτη και την Πελοπόννησο! Ένα από τα θύματά του, ο Στέφανος, μίλησε το Star και αποκάλυψε όλα όσα βίωσε μετά τις συμβουλές του Κοντού. Όπως είπε, προτιμούσε να πεθάνει από το να πέσει στα χέρια του Κοντού. Είχε 84% αναπηρία μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό, όταν έπεσε από αλεξίπτωτο πλαγιάς.

Ο Κοντός του υποσχέθηκε ότι θα… πετάει μετά την επέμβαση που θα του έκανε μαζί με άλλους τρεις γιατρούς, ο ένας πρώην βουλευτής τη ΝΔ μάλιστα. Όλα αυτά φυσικά με το αζημίωτο, καθώς του άρπαξε 98.000 ευρώ.

«Δυο χρόνια δεν έχω σταματήσει… Αριστερά ή δεξιά, δε μπορώ να κοιμηθώ, μπρούμητα δε μπορώ να ανασάνω. Μόνο ανάσκελα. Μου ξεφουσκώσανε το πνευμόνι μου, αφαίρεσαν και το ένα πλευρό. Για τα λεφτά όλα αυτά… Δε με αφήνανε στη ησυχία μου; Δε με αφήνανε τουλάχιστον όπως ήμουν, να πεθάνω όπως είμαι», δηλώνει συγκλονισμένος ο Στέφανος.

Για την συγκεκριμένη περίπτωση μίλησε και ο Αλέξης Κούγιας, περιγράφοντας τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε ο συγκεκριμένος άνδρας…

ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΠΛΕΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ | makeleio.gr from Makeleio WebTV on Vimeo.

Στην Αθήνα ο φάκελος με τον τέταρτο θάνατο
Την ίδια ώρα ο ογκώδης φάκελος από τη Λάρισα με τον τέταρτο θάνατο θα φτάσει την Παρασκευή στα χέρια της υποδιεύθυνσης ασφαλείας περιουσιακών δικαιωμάτων και τότε θα φανεί αν ο ψευτογιατρός θα κατηγορηθεί και για 4η ανθρωποκτονία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. τα διαρκή εγκλήματα, αυτά που καταστρέφουν ζωές, συχνά δια βίου, λογίζονται ως υποδεέστερα του φόνου, στην ηλίθια νομολογία που διαθέτουμε. Ενώ ποτέ δεν τιμωρούνται ισότιμα.

  2. Οι ψευτογιατροι θησαυριζουν και οι αληθινοι γιατροι μεταναστευουν για να επιβιωσουν…

Comments are closed.