Σοκάρει ο Σάββας Πούμπουρας: Υπήρχαν διαστήματα που ήθελα να πεθάνω, να μην ξυπνήσω το πρωί

Κοινοποίηση:
1

“Από την πρώτη στιγμή που ήμουν στην τηλεόραση πέρναγα κρίση μέσα μου”, είπε ο Σάββας Πούμπουρας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Μεσάνυχα.


“Σε καμία περίπτωση δεν ψωνίστηκα από τη δημοσιότητα γιατί έκανα διαφημιστικά, πάνω κάτω ήξεραν ποιος ήμουν, ήμουν σε δουλειές, δούλευα σε μπαρ που γούσταρα, ήμουν με κόσμο, γενικότερα δεν κυνηγούσα την προσοχή. Όταν αρχίζουν και λένε άσχημα πράγματα για σένα, όταν παίρνεις αρνητικές κριτικές, όταν δεν είσαι δουλεμένος και έτοιμος να το δεχτείς αυτό το πράγμα, σε βαράει γιατί θέλεις να είσαι αρεστός σε όλους, θέλεις να τα έχεις με όλους καλά”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο γνωστός παρουσιαστής και πρόσθεσε:

“Έπεφτα το βράδυ για ύπνο, είχα ενοχές και τύψεις και το πρωί έλεγα να μην ξυπνήσω. Γιατί ξύπναγα το πρωί σ@@@@. Υπήρχαν διαστήματα που έλεγα πως ‘θέλω να πεθάνω. Μπορώ να μην ξυπνήσω το πρωί; Δεν θέλω να ξυπνήσω. Δεν θέλω να ξυπνάω έτσι’. Η Αρετή ένα πρωί, όταν τα πρωτοφτιάξαμε, είχε ανοίξει την κατάψυξη και είχε βρει μέσα μπουκάλια με αλκοόλ. Έπινα κατά τις 11, 11:30 το πρωί ένα ποτό παγωμένο για να διώχνω τον πόνο και να ξεχνάω. Για να φύγω από όλο αυτό το άγχος, όλη αυτή τη βαβούρα έπινα ποτό. Έπινα πάρα πολύ γενικότερα. Και βράδυ και, ένα μικρό διάστημα, έπινα το πρωί γιατί δεν ήθελα να σκέφτομαι. Αυτό το πράγμα σου προκαλούν όλες οι ουσίες που παίρνει ο κόσμος, και το αλκοόλ. Ξεχνάς, ξεχνάς για να είσαι στην κατάσταση που δεν σκέφτεσαι και να είσαι ήρεμος”.


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response