Σοκάρει μαθήτρια με την περιγραφή της για το περιστατικό στα ΚΤΕΛ: «Έδειξε το όπλο στα παιδιά και τους απείλησε»

Κοινοποίηση:
ktel

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε μέσα στο λεωφορείο στην Κέρκυρα, όταν ένας άντρας έβγαλε όπλο και απείλησε τους συμμαθητές της και τους άλλους επιβάτες, περιγράφει 15χρονη μαθήτρια.

Η μαθήτρια ανέφερε πως το επεισόδιο συνέβη πιθανώς επειδή ο άντρας και η γυναίκα, οι οποίοι συνελήφθησαν από τις αρχές, ενοχλήθηκαν από την φασαρία που έκαναν οι συμμαθητές της.

«Ήμουν στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ και πήγαινα στο σχολείο. Καθόμουν μόνη στη θέση με τα ακουστικά μου και άκουγα μουσική. Σε στάση, στο χωριό Χωροεπίσκοποι ανέβηκε ένα ζευγάρι που έχω ξαναδεί και φαίνεται ότι κάνουν χρήση ναρκωτικών. Μάλιστα η γυναίκα φαινόταν σαν να ήταν έγκυος».

Όπως μας λέει η μαθήτρια «οι δυο τους έκατσαν ακριβώς από πίσω μου. Πιο πίσω κάθονταν άλλα παιδιά από το σχολείο μου που μίλαγαν, έλεγαν αστεία και γενικά έκαναν φασαρία. Μάλλον τους ενόχλησαν με τον θόρυβο που έκαναν και γύρισε πίσω ο άντρας και τους έδειξε όπλο και τους λέει “σταματήστε, γιατί δεν ξέρω τι θα κάνω”».

Όταν έφτασαν στο σχολείο, οι μαθητές αμέσως κατήγγειλαν το περιστατικό στην διεύθυνση του σχολείου. «Πήγαμε κατευθείαν και ενημερώσαμε το σχολείο μας και αργότερα μάθαμε ότι ο διευθυντής το προχώρησε».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Μαλακισμενα καλά σας έκανε,καταλάβετε ότι πρέπει να σέβεστε και τους γύρω σας,

Leave a Response