Σοκάρει η ετοιμόρροπη φιγούρα του Βασιλιά της Μπάλας Πελέ – Ανήμπορος να σταθεί στα πόδια του!(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
PELE1-768x403

Το Netflix ξεκίνησε την Τρίτη (23.02.2021) την προβολή του ντοκιμαντέρ που δημιούργησε για τη ζωή του Πελέ. Ο « Βασιλιάς» της μπάλας δεν δίστασε να εμφανιστεί με «Π», ενώ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα του.

Στην εναρκτήρια σκηνή, καθώς μπαίνει σε ένα δωμάτιο για να ξεκινήσει μία από τις οκτώ συνεντεύξεις που έδωσε, χρειάστηκε τη… βοήθεια ενός «Π» για να περπατήσει και να φτάσει την καρέκλα του.


Αργότερα, μέσα στην ταινία, ανταμώνει με πρώην συμπαίκτες του στη Σάντος, αλλά χρειάζεται να το αναπηρικό του καροτσάκι για να βρεθεί στο σημείο.

«Κοιτάξτε πόσο καλά είμαι» ανέφερε ο Πελέ αστειευόμενος, παίρνοντας τον έλεγχο και περιστρέφοντας το καροτσάκι.

Ένα από τα σημαντικά σημεία της ταινίας, η αναφορά του στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1970, του τελευταίου του που σήκωσε με την Βραζιλία.

Ο Πελέ εμφανίζεται να μην μπορεί να κρατήσει τα δάκρυα του και να αποκαλύπτει ότι είχε ξεσπάσει σε κλάματα, στη διαδρομή για τον τελικό με την Ιταλία, τονίζοντας πως η πίεση –να δώσει χαρά σε ένα έθνος που βρισκόταν υπό δικτατορία- του είχε προκαλέσει τεράστια πίεση.

«Όλη η χώρα θα μπορούσε να πάρει μια ανάσα όταν γίναμε πρωταθλητές. Το 1970 σίγουρα έκανε περισσότερα για τη Βραζιλία από ό, τι για το ποδόσφαιρο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: