Σοκάρει η εικόνα του τραυματία αστυνομικού – Αιμόφυρτος στον δρόμο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
158910146_139869861350725_8485171305037180460_n-750x430 (1)

Ένας αστυνομικός έχει τραυματιστεί όταν αποσπάστηκε από τους υπόλοιπους με αποτέλεσμα να δεχθεί επίθεση από ομάδα διαδηλωτών ενώ η κατάσταση της υγείας του δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.

158910146_139869861350725_8485171305037180460_n-750x430 (1)

astynomikos_smyrnh_ant1_0930_1-2048x1297

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

52 Σχόλια

  1. Δυστυχως η πολιτικη Μητσοτακη διχαζει το λαο και δημιουργει εμφυλιο.
    Ποσο ακομα θα καταστρεφει την Ελλαδα αυτο το ανθελληνικο σκυλι της Μερκελ?

    Ελληνες ενωθειτε. Ο εχθρος δεν ειναι μεταξυ μας. Ο εχθρος ειναι το κρατος δυναστης. Το κρατος ολιγάρχης.

  2. Ούτε οι άνθρωποι που φάγαν ξύλο στην πλατεία φταίνε, ούτε οι αστυνομικοί ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΦΤΑΙΝΕ !!!!

    1. Οι απατεώνες που κυβερνάνε κυβερνάνε με τον στρατό τους ως εξής: α) ψηφοφόροι β) Δικαιοσύνη γ) δημόσιοι υπάλληλοι γενικά δ) Αστυνομία ειδικά. Ειδικά η τελευταία έχει από την έναρξη της «κρίσης» καταστεί εξόφθαλμα όργανο καταστολής του Ελληνικού λαού, πότε στο Πισοδέρι, πότε στη Νέα Σμύρνη, πότε με ΣΥΡΙΖΑ, πότε με Νέα Δημοκρατία. Σταματήστε πια να τους δικαιολογείτε και να τους απαλλάσσετε από τις ευθύνες και την κατάφωρη συνέργεια και συνενοχή τους. Το «εκτελούν εντολές» πάλιωσε. Υπάρχει και η εντολή του Ελληνικού λαού, γιατί δεν εκτελούν αυτή; Πού εδράζονται οι υποχρεώσεις και τα καθήκοντά τους ως Ελλήνων, στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων του Τσίπρα και του Μητσοτάκη ή του Ελληνικού λαού και της χώρας;

  3. Ο Τσίπρας που κρύφτηκε ??? Τον ψάχνουν οι κάτοικοι της Νέας Σμύρνης για τις κατεστραμμένες περιουσίες τους και τους τραυματίες τους .
    Μέλη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τη Γλυφάδα, τον Άλιμο, το Ελληνικό, το Παλαιό Φάληρο, την Ηλιούπολη, την Καλλιθέα, το Μοσχάτο και τον Πειραιά κατέφθασαν σήμερα στην Νέα Σμύρνη
    «Έτσι ξέρει ο Τσίπρας να κάνει αντιπολίτευση, με συγκεντρώσεις για τον Κουφοντίνα και σαν την σημερινή..Ντροπή …Είμαι εντελώς ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ. στους ξυλοδαρμους και πιστεύω πώς θα πάρει χρόνο για να επανέλθει η …….ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ……στην Πατρίδα μας …Ο διχασμός μόνο καταστροφή θα φέρει .

  4. Έτσι την θέλουν την αστυνομία , πεσμένη και αιμόφυρτη.

  5. Εμένα με είχε σοκάρει η φωτογραφία του μικρού αγοριού με τη μάσκα για τα ληγμένα χημικά από το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα και τα ανοιγμένα κεφάλια Ελλήνων στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Πισοδέρι.

  6. Αυτα ηταν τα αποτελέσματα από την συμπεριφορά των συνάδελφων τους τις προηγούμενες μερες Αυτοι ειναι υπεύθυνοι για τον τραυματισμο του Ο κόσμος αγανάκτησε και ξέσπασε . Δυστιχως τα πράγματα θα γίνουν πολυ χειρότερα αν δεν πεσει γρηγορα αυτή η κυβερνιση

      1. Λακαμάς είσαι εσύ ρε στρουμφάκι, να πέσει και να γκρεμοτσακιστεί τι καλό είδαμε με την κωλοκυβέρνηση αυτή ; Φόρους μας έβαλε, λεφτά σκατά δεν έδωσε, μας έκλεισε μέσα στα σπίια μας 2 χρόνια, βοήθημα κανένα, μας έβγαλε στην ανεργία, μας γάμησε τη ψυχολογία, είμαστε με χάπια και ηρεμιστικά ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΙ ΑΚΑΜΑΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΥΣΤ

  7. Ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος είχε δημοσιεύσει ένα άρθρο στις 5 Μαρτιου ότι θέλουν να δολοφονήσουν αστυνομικούς.
    Αυτό προσπάθησαν να κάνουν μέσω του παρακράτους τους.

    https://armagedon2020.blogspot.com/2021/03/blog-post.html

    Πρόκειται για αισχρούς, άθεους, ανθέλληνες, οβριους λεπρούς που πρέπει να φύγουν από τον ιερόν αυτόν τόπο. Μόνον κακό κάνουν

  8. Η αύρα γιατί δεν έχει χρώμα στο νερό όπως στο εξωτερικό; Τους τσιμπάς μετά έναν έναν.

  9. ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΕΞΑΓΡΙΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΜΜΕ “ΠΑΡΤΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΥΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΕΒΑ “ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΜΟΡΦΩΜΈΝΟΙ Κ ΠΕΙΝΑΕ ΜΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?

  10. Εμφύλιος με ποιούς? Οι μισοί απ’αυτούς είναι Αλβανοί , Ρωσοπόντιοι δεύτερης γενιάς με μίσος για όλους και για όλα στην Ελλάδα και κάποιοι μανιακοί “δικοί μας”.

  11. Tην μοναδική ζωή που σεβάστηκαν οι Αριστεροί είναι του Κουφοντίνα.

  12. Το ξύλο στους πραιτωριανούς πρέπει να πέφτει με μεγαλύτερο ζήλο.

  13. Προδότες αλητες πολιτικοί… Αυτοί δίνουν τις εντολές…

    1. Και οι άλλοι τις υπακούν χωρίς ίχνος ενδοιασμών και συνείδησης.

  14. Πότε θα καταλάβουμε ότι μας πάνε για εμφύλιο ;

    1. Ακόμα και έτσι να είναι, εσύ τι προτείνεις; Να καθόμαστε σαν τα πρόβατα να μας εμβολιάζουν, να μας κλειδώνουν μέσα, να μας παίρνουν τη χώρα μέσα από τα χέρια, να μας τη γεμίζουν μουσλίμια;

  15. Χρυσοχοιδη:μεμονομενο περιστατικο ο τραυματισμος του αστυνομικου.τον χτυπησαν γιατι μαλλον απ’οτι φαινεται μια ομαδα αστυνομικων καμια 50αρια,νωριτερα ειχαν επιτεθει σε πολιτες…………!!!!!!!μπραβο συγχαρητηρια βλαμμενοι κυβερνωντες.δημιουργειτε εμφυλιο στον ελληνικο λαο.

  16. Αυτοί δεν σέβονται όταν πετάνε τα λιγμενα χυμικα σε γυναίκες και παιδάκια, εγώ γιατί να τον σεβαστώ; ξεβρακομα έπρεπε να τον κάνουν, και ποιο πάνω έχει κάποιος ανάρτηση για περί δολοφονίες αστινομικων, απλό θα ντισουν αστινομικο ένα λαθροπακιστανο και να το θυμα

    1. Μη πάτο μάθε πρώτα ορθογραφία και μετά γραπτά τα σενάριά σου.

  17. ….δεν αποσπάστηκε, ήταν εκεί με ομάδα, απλά δεν πρόλαβε να φύγει, όμως αυτή η ομάδα είναι ούτως ή άλλως επικίνδυνη, ρίχνουν παντού χειροβομβίδες, λανθασμένα τις λένε κροτίδες, σε πολίτες, δημοσιογράφους, πολυκατοικίες, κτλ….

  18. Τα ρουφιανάκια του Σόρος Μητσοτάκης και Τσίπρας θέλουν να μας πείσουν πως διαφέρουν. Από κοντά και τα έμμισθα τρολ τους που κάνουν μπαμ από χιλιόμετρα.
    Η στρατηγική της έντασης εφαρμόστηκε από το ΝΑΤΟ στην Ιταλία επί τρεις δεκαετίες. Αυτό ακριβώς κάνουν και τα συνεταιράκια ΝΔ και Σύριζα. Πολώνουν τεχνητά το κλίμα για να συσπειρώσουν τα προβατάκια τους εν όψει πρόορων εκλογών, αδιαφορώντας για το αν θα πεθάνει πολίτης ή αστυνομικός.
    Έυχομαι ο αστυνομικός να είναι καλά στην υγεία του. Την υγεία των Ελλήνων, όμως, σε πάμπολλες περιπτώσεις εδώ και δέκα χρόνια δεν την σεβαστήκατε εσείς, που από απόψε οι συνδικαλιστές σας θα οδύρονται στα κανάλια, χωρίς ποτέ να έχουν ζητήσει συγγνώμη για τα αίσχη σας από το 2010 και μετά. Όταν σας εκπροσωπούν άτομα σαν τον Μπαλάσκα, καταλαβαίνουμε τι μυαλά κουβαλάτε.
    Γι’ αυτό που συνέβη απόψε φταίει ο υπουργός σας και η δική σας χουλιγκάνικη συμπεριφορά. Βεβαίως, τις μαγκιές στις πλατείες τις κάνετε μόνο σε Έλληνες. Στους λαθρομετανάστες, που σουλατσάρουν παντού ανενόχλητοι, δεν τολμάτε.

  19. ”ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ”
    Δεν με τρομάζει διότι, ο υποτιθέμενος τραυματισμός του αστυνομικού, αν είναι αλήθεια (΄εχω πολλές επιφυλάξεις), είναι ”Μεμονωμένο Περιστατικό”.

  20. γιατι ρε μαγκες ποια η διαφορα της κουλας και κουλου τσιπρα τα ιδια σκατα και οι δυο αναμενομενο ηταν να σωσει τον γκομενο του πως θα κανουν μαζι το ξεπουλημα με την οικουμενικη που ερχεται και μην λεμε μαλακιες περι δεξιου και αριστερου αν κοιταξετε λιγο αμερικη κινα το ιδιο μοντελο εφαρμοζουν της κινας οι αμερικανοι δημοκρατες εβγαλαν και τους πανε δικτατορια εδω το ιδιο το οτι λενε οτι ειναι δεξιοι δεν παει να πει οτι ειναι και στις πραξεις αλλο δεξιος με καπιταλιστικη ιδεαα και αλλο δεξιος με αριστεροκινεζικη ιδεολογια οι τυποι θελουν μονο μεγαλους κολοσους εδω και ολα τα υπολοιπα να γινουν κρατικη μπιζνα να μην υπαρχει αλλος αντιπαλος αμαζον που ερχεται και στην ελλαδα, λιντλ , ελον μασκ ο βασιλης ο πορτας και αλλα τετοια αρπακτικα και ολα τα υπολοιπα ρευμα νερο βενζινη να γινουν μαγαζι του κρατους κερδιζοντας μονο αυτοι οχι ο λαος τον λαο θα τον εχουν με επιδοματα των 200 ευρω και αντι για τρις κατηγοριες που εχουμε να εχουμε δυο πλουσιοι και φτωχοι μεσαια ταξη με τιποτα αυτο εχουν σαν στοχο γιαυτο και τα λοκταουν

  21. Αυτα να τα βλεπουν οι υποκριτες που εσπευσαν να χαλασουν τον κοσμο για δυο γκλομπιες που εφαγε ενας απο τους μπαχαλακηδες ταραξιες!!!!!! Ολοι αυτοι οι μπαχαλακηδες ενθαρυνονται απο τους αρλουμπολογους του Συριζα, που τους εχει εκθρεψει τα προηγουμενα χρονια!!!!!!! Θρασυδειλοι κοπριτες λογο πληθους να χτυπουν εναν ανθρωπο!!!!!!! Κοι της ΝΔ φτανει πια η ανοχη στους αναρχοαπλυτους, ξερετε ποιοι ειναι ,γιατι δεν τους τελειωνετε;;;;;; Αν δεν θελετε πηγαινετε στο σπιτι σας!!!!!!!!!

  22. καλη αναρωση, περαστικα στο παλληκαρι !!!!!!!
    Στο βιντεο φαινετε καθαρα η προθεση που ειχε αυτος που τον εριξε, πηγε με φορα απο πισω.
    Τσιπρα σε ειδαμε τι εκανες και εσυ…..μαζεψε τους κοπριτες σου

  23. Όσο δεν καταλαβαίνουν ότι υπάρχει αντάρτικο πόλεων τόσο θα αποθρασυνονται οι απλυτοι. Είχε αρχίσει λίγα χρόνια πριν τον θάνατο του τοξοβολου . Μόνον αλυπητο ματσουκι καταλαβαίνουν αυτοί. Αλλά αυτό έχει να συμβεί καμία σαρανταεπταρια χρονακια. Άντε γειά

  24. κρίμα ο άνθρωπος, έπρεπε να είναι στη θέση του αυτοί που δίνουν τις εντολές… ακούς αφορισμένε παιδοφιλόφιλε δικτάτορα!

  25. Σοβαρά τραυματίας αστυνομικός στα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη…
    ΤΟΝ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΛΙΠΟΘΥΜΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ.
    ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ(;)ΕΧΟΥΜΕ.
    ΜΕ ΤΙ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ;ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΑΝΔΡΕΣ;
    ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΤΣΙ ΚΟΥΤΣΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ;

  26. Ήθελαν αίμα αστυνομικού και το έχουν. Γιατί μωρη κουλα δημιουργείς αναταραχές; Ποια είναι τα βρωμερά σου σχέδια;

  27. Ακριβώς αυτό ανένταχτε. Ηθικοί αυτουργοί για όλα αυτά είναι ο Μητσοτάκης και η συμμορία της ΝΔ.

  28. Αυτά είναι ανεπίτρεπτες ενέργειες είτε αιναι Αστυνομικοί, είτε πολίτες, είτε αρχιμανδριτης. Να ανοίγουν κεφάλια και να κλείνουν σπίτια, είναι Ανεπίτρεπτο τον 21ο αιώνα. Αίσχος ο Θεός να βάλει το χέρι του γρήγορα γιατί η κοινωνία έχει πάρει το Νομό στα χέρια της. Δε λειτουργεί τίποτα. Ανωμία, παντού, και Ελλάδα δεν Υπάρχει.

  29. ΩΡΑΙΑ… ΤΟΝ ΚΛΑΙΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ…..

    ΕΞΩ;;; ΠΟΤΕ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ;;;;…

  30. Για να βρουμε και τωρα τους ηθικους αυτουργους κυριε Σπιρτζη

  31. «Ειναι ντροπη αυτη η εικονα» ντροπη ειναι που ειστε ελληνες του σημερα.

    1. ντροπή είναι να έχουμε τόσους αστυνομικούς όταν πεινάμε

  32. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ COPY PASTE ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ BLM ΑΜΕΡΙΚΗΣ . ΝΕΟΜΑΡΞΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ !
    ΚΟΥΛΗ ΠΑΡΕ ΜΕΤΡΑ !!!

  33. Έσπειραν ανέμους θα θερίσουν θύελλες. Μόνο να γράφουν τον κοσμάκη για τη γαμημένη μάσκα ξέρουν. ΕΛΛΑΣ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

  34. Δεν παθαινουν τιποτε αυτα……..για θυμηθηται Πρεσπες τη ξυλο ειχαν δωσει σε απλους οικογενιαρχες…αλλοστε γι αυτη την δουλεια τους εχουν

  35. Mήπως, τελικά, είναι αλήθεια αυτό;Και το σκηνικό στην πλατεία την Κυριακή ήταν στημένο απο την πλευρά των αστυνομικών με εντολή τη ςκυβέρνησης;;;;;Γιατί τόση εριστικότητα προς τον κόσμο και το νεαρό οι αστυνομικοί;άρα τους προκαλούσαν επίτηδες
    https://attikanea.info/%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b4%cf%85%ce%bd%ce%b1%cf%84%cf%8c%ce%bd-%ce%bd%ce%b1-%ce%b9%cf%83%cf%87%cf%8d%ce%b5%ce%b9-%ce%ba%ce%ac%cf%84%ce%b9-%cf%84%ce%ad%cf%84%ce%bf%ce%b9%ce%bf-%cf%80/

  36. Άλλο ένα θύμα του Κούλη και του Χρυσοχοίδη. Πρέπει να ντρέπονται που έχουν διχάσει λαό και Αστυνομία.

  37. μπραβο ρε τσιπρα τα παληκαρια σου την εκαναν τη δουλεια τους. δωστους και μπονους τωρα. ξεφτιλισμενοι.

    1. με ενα χρονο καραντηνα αληθεια πιστευεις οτι ολοι αυτοι που την επεσαν στους μπατσους του Κουλη ειναι του Τσιπρα οππαδοι…ρε ξυπναται ρε…..υπαρχουν και ανθρωποι νεα παιδια ευτηχος…. που δεν αντεχουν ουτε το φιμουτρο ουτε το λουρι…………………….

Comments are closed.