Σοκάρει η άτυχη γυναίκα από την Καλαμάτα. Την κατασπάραξαν σκυλιά στη δουλειά της και κυκλοφορούν ακόμη ελεύθερα – Έμεινε και άνεργη – Σκληρές εικόνες

Κοινοποίηση:
34xroni-kalamata-skyliiiiiii

Συγκλονίζει η 34χρονη μητέρα δύο παιδιών από την Καλαμάτα , Αγάπη Κωστέα η οποία δύο μήνες μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε από αγέλη σκύλων την ώρα που έμπαινε στο προαύλιο χώρο του εργοστασίου για να δουλέψει, δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το σοκ την ώρα που τα σκυλιά ορμούσαν με μανία πάνω της και τη δάγκωναν σε όλο της το σώμα.

Οι πληγές της αργούν να επουλωθούν καθώς τα τραύματα στο σώμα της είναι σοβαρά , η ψυχολογία της είναι κακή ενώ τα σκυλιά συνεχίζουν να κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα στο προαύλιο του εργοστασίου.

«Παίρνω δύναμη από τα παιδιά μου και τον άντρα μου. Οι πληγές μου θα πάρουν χρόνο για να επουλωθούν ενώ τα δάχτυλα των ποδιών μου, δεν τα αισθάνομαι , είναι μουδιασμένα. Είναι δύσκολη η κατάστασή μου , κλαίω συνέχεια και φοβάμαι πολύ. Τα σκυλιά από ότι μαθαίνω συνεχίζουν να κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα και η κατάσταση εκεί είναι σαν να μην συνέβη ποτέ αυτό το περιστατικό μένα που κινδύνεψα να χασω τη ζωή μου. Πηγαίνω συνέχεια στους γιατρούς , προσπαθώ να ξεπεράσω το σοκ αλλά είναι πολύ δύσκολο. Δεν έχω ξαναπάει στη δουλειά , είμαι άνεργη και δεν έχω το κουράγιο να ξαναπεράσω εκείνη την πόρτα του εργοστασίου» λέει  η Αγάπη Κωστέα.

«Με κατασπάραξαν , φοβήθηκα για τη ζωή μου»

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε όταν δέχθηκε επίθεση από αγέλη σκυλιών στην Καλαμάτα είχε περιγράψει 34χρονη μητέρα δύο παιδιών, Αγάπη Κωστέα.

«Με κατασπάραξαν κυριολεκτικά. Έχω ράμματα στο σώμα μου, πληγές και αφόρητους πόνους. Δεν μπορώ να συνέλθω από το σοκ που έχω υποστεί, κλαίω και προσπαθώ να βρω την δύναμη να γυρίσω σπίτι μου, στα παιδάκια μου. Θέλω να τα αγκαλιάσω και δεν μπορώ, πονάω, έχω πληγές παντού. Δεν θέλω να με δουν σε αυτή την κατάσταση και τα στεναχωρήσω, θέλω να τις κρύψω τις πληγές μου» έλεγε κλαίγοντας η Αγάπη Κωστέα και συνεχίζει:

«Ούρλιαζα από τους πόνους την ώρα που με δάγκωναν. Δεν ήταν κανείς εκεί για να με ακούσει και να με βοηθήσει αμέσως. Όταν πάρκαρα το αμάξι μου και μπήκα μέσα στο προαύλιο του εργοστασίου έτρεξαν κατά πάνω μου αδέσποτα σκυλιά κι άρχισαν να με τραβάνε και να με δαγκώνουν. Με τραβούσαν από τα παππούτσια, τις κάλτσες, τα ρούχα, ούρλιαζα και γάβγιζαν αλλά δεν μπορούσε να με ακούσει κανείς. Φοβήθηκα για τη ζωή μου, είχα κουλουριαστεί και αυτά με κατασπάραζαν. Ώσπου κάποια στιγμή δύο κοπέλες από το εργοστάσιο με είδαν και έτρεξαν να βοηθήσουν. Αυτές με πήγαν στο νοσοκομείο με το αμάξι. Ήμουν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση κι όταν ήρθε ο άντρας μου στο νοσοκομείο και ειδε τις πληγές μου,σοκαρίστηκε κι αυτός».

«Δεν περίμενα να μου συμβεί αυτό το κακό. Ήταν η τρίτη μέρα στη νέα μου εργασία, τα σκυλιά αυτά είναι αδέσποτα και κυκλοφορούν μέσα στο εργοστάσιο , είναι επιθετικά αλλά κανείς δεν μιλάει . Φοβήθηκα πάρα πολύ για τη ζωή μου, δεν μπορώ να το πιστέψω ότι γλίτωσα. Παρακαλάω το Θεό να γυρίσω σπίτι, κοντά στα παιδιά μου» καταλήγει η 34χρονη μητέρα.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΤΗΣ 34ΧΡΟΝΗΣ

 

IMG_9270
IMG_9268
IMG_9269
IMG_9267
IMG_9264
IMG_9266
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Η νομοθεσία είναι ότι να ‘ναι.
    Κακοποίηση ζώου από άνθρωπο 50.000€ πρόστιμο και ως 10 χρόνια φυλακή.
    Κακοποίηση ανθρώπου από ζώο ή ΘΑΝΑΤΟ παίρνεις το τρίτο το μακρύτερο.
    Η νομοθεσία δεν προβλέπει τι γίνεται όταν δεν μπορείς να φροντίσεις το ζώο, σε άλλες χώρες τα δίνεις στον δήμο.
    Επιπλέον τα σαρκοφάγα ζώα είναι στην φύση τους να σκοτώνουν και να τρώνε. Όσο και να το εκπαιδεύσεις δεν αλλάζουν. Ένας σκύλος 50+ κιλά δεν ελέγχεται με ΤΙΠΟΤΑ!!! Συγκεκριμένες ράτσες σκύλων σκοτώνουν ή τραυματίζουν παιδιά ξανά και ξανά παρόλο που έκαναν ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ για πολλούς μήνες και οι ιδιοκτήτες τα φρόντιζαν.
    Να μην υπολογίσουμε ότι πολλοί ζωόφιλοι στην Ελλάδα αγαπάνε τα ζώα γιατί ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ γιατί είναι ανίκανοι ή ανίκανες να κάνουν παιδιά και οικογένεια από τις πολλές ιδιοτροπίες.

  2. Μήνυση έκανε κατά του Δήμου και να ζητήσει και 300.000. ψυχική οδύνη;
    Όχι;
    ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΠΑΘΕ!
    Μπανανία μέχρι 2ης παρουσίας.
    Σκάστε και τραβάτε κουπί.

  3. Οι φιλοζωικες ειναι μονο για να ρουφιανευουν και να στελνουν τον κοσμο στον εισαγγελεα αμα τους ριξεις κανα ποτηρι νερο να τα διωξεις δεν ενδιαφερονται καν για τα ζωα ειναι παναχρηστοι.
    Πηρα 10 τηλεφωνα για να τους παραδωσω ενα μικρο κουταβακι 1-2 μηνων που με ακολουθησε σπιτι και το ταισα 1-2 μερες να μην πεθανει και ολοι απεφευγαν να το παρουν και μου εδινε ο ενας αλλο τηλεφωνο. Ο ενας μου ειπε οτι δεχεται μονο πανω απο 6 μηνων οταν τους ειπα οτι ειναι μωρο και οτι τα μωρα δε τα παιρνουν (μαλλον τα αφηνουν να πεθανουν) ενω αλλος οτι και στο καταφυγιο να το πανε εκει συνηθως ψοφανε οσα ζωα πανε.Ευτυχως βρηκα μεσω γνωστου αγροτοσπιτο που το ηθελε.
    Κανας ειαγγελεας θα τους κυνηγησει τους φιλοζωους καθε δημου????????

  4. Οι φιλοζωικες ειναι μονο για να ρουφιανευουν και να στελνουν τον κοσμο στον εισαγγελεα αμα τους ριξεις κανα ποτηρι νερο να τα διωξεις δεν ενδιαφερονται καν για τα ζωα ειναι παναχρηστοι.
    Πηρα 10 τηλεφωνα για να τους παραδωσω ενα μικρο κουταβακι 1-2 μηνων που με ακολουθησε σπιτι και το ταισα 1-2 μερες να μην πεθανει και ολοι απεφευγαν να το παρουν και μου εδινε ο ενας αλλο τηλεφωνο. Ο ενας μου ειπε οτι δεχεται μονο πανω απο 6 μηνων οταν τους ειπα οτι ειναι μωρο και οτι τα μωρα δε τα παιρνουν )μαλλον τα αφηουν να πεθανουν) ενω αλλος οτι και στο καταφυγιο να το πανε εκει συνηθως ψοφανε οσα ζωα πανε. Κανας ειαγγελεας θα τους κυνηγησει τους φιλοζωους καθε δημου????????

  5. Φόλες να ρίξεις στους τοπικούς άρχοντες που ψηφίζεις που δεν κάνουν για τα αδέσποτα αυτά που είναι υποχρεωμένοι να κάνουν για τα οποία επιδοτούνται κιόλας ζώο δίποδο.

  6. Ελλαδα ισοδύναμη με πορνειο.. Δεν υπαρχει τιποτα να δουλεύει σωστα.. Εδω στην αυστρια γερμανια και ολες τις χωρες κεντρικης ευρωπης δεν υπαρχει ουτε ενα αδέσποτο στα τοσα εκατομμύρια που υπαρχουν.. Στην ευβοια την πρωτη φορα που πήγαμε διακοπες στους ωρεους ειδαμε τους ανθρωπους εκει στην παραλια να κρατουν ξυλα και τελικα ρωτησα το γιατι και εμαθα οτι κινδυνεύουν απο τα αδεσποτα.. δε τολμούσαμε να κανουμε περιπατο διοτι κινδυνεύαμε να μας φανε… παντου λυσσασμένα αδεσποτα… ελεος με αυτη τη χωρα..

  7. Βεβαίως να είμαστε φιλόζωοι, αλλά να είμαστε και φιλάνθρωποι!

  8. ΑΥΤΟΙ Ο ΙΚΟΠΡΟΙ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΦΟΛΕΣ ΔΛΔ??
    ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΤΕ ΡΕ!!!!!
    ΦΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟ(Ι)ΛΟΩΟΥΣ !!!!!!

  9. Φόλες σε όλα τα αδεσποτα κοπρόσκυλα δεν πάει άλλο.

    1. Φόλα σε όσους τα παρατάνε καραγκιοζάκο νεοέλληνα..Μαθε να ρίχνεις την ευθύνη εκεί που πρέπει ρε χέστη…και ασε τις μαγκιές όπου σε παίρνει…Πήγαινε σε αυτόν που δημιουργεί το πρόβλημα αν εχεις τα φρύδια…τζαμπαμαγκιά…

Comments are closed.