Σοκάρει η Τζόϋς Ευείδη για τον Χάρη Ρώμα: “Νόμιζα θα πεθάνω και…”

Κοινοποίηση:
tzoys-eyeidi

Η Τζόυς Ευείδη παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στα γυρίσματα του Καφέ της Χαράς.

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε σε εκπομπή του ΣΚΑΪ και αποκάλυψε ότι: «το 2003, στα πρώτα γυρίσματα του Καφέ της Χαράς, ήμουν τούμπανο, πρησμένη. Είχα τότε ένα θέμα με τον καλό μου και μου έκανε πάρα πολύ καιρό μούτρα. Και είχα τέτοια πίεση γιατί δούλευα και σαν το σκυλί μέρα και νύχτα και μου είχε βγει ένα δερματικό, φρικτό. Του τρελού το δερματικό, ξαφνικά εκεί που καθόμουν, ήταν σαν να παίρνεις καυτό τσάι και να μου το πετάς στη μούρη. Και γινόταν η μούρη μου κόκκινη κι έκαιγε. Το ένα μάγουλο ή το μπούτι μου ή η γάμπα μου, εντελώς ξαφνικά και χωρίς κανέναν λόγο. Το αίσθημα ήταν σαν να μου πετάς καυτό νερό, τρελό τσούξιμο. Ήταν αυτοάνοσο δερματικό που προέκυψε από το στρες. Έτρεχα σε δερματολόγους, είχα μπλέξει με έναν και με κατέστρεψε γιατί με “πλάκωσε” στις κορτιζόνες κι έγινε τούμπανο. Νόμιζα θα πεθάνω, ταχυκαρδίες, ξυπνούσα κι έλεγα “δεν θα ζήσω, δεν θα ζήσω”. Ο Χάρης Ρώμας με έσωσε. Πήγα σε ομοιοπαθητικό και σώθηκα. Πέρασα, όμως, ένα σαββατοκύριακο, πώς δεν πήγα στο Δρομοκαΐτειο».


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΓΛΥΣΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΚΤΑΡΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΑΛΙΚΕΣ Η ΝΤΑΛΙΚΕΡΙΣΑ

  2. Μπράβο στην κυρία Τζόϋς για την αναφορά της στο ότι η Ομοιοπαθητική την απάλλαξε από το δερματικό της πρόβλημα. Δεν είναι πολλοί εκείνοι που ξέρουν να εκφράζουν ορθά και δημόσια την ευγνωμοσύνη τους. Λύσανδρος Μυγιάκης, ομοιοπαθητικός.

    1. Δεν είναι πολλοί εκείνοι που γράφουν εδώ για να διαφημίσουν την παροχή υπηρεσιών τους δωρεάν, αλλά είναι σίγουρα πολλού οι πονηροί, κουτοπόνηροι, και αποτυχημένοι που επιδιώκουν να διαφημιστούν μιας και κανείς δεν ασχολείται μαζί του, και έχουν βρει το δήθεν άλλοθι του σχολιαστή – παντογνώστη, αφού τους το επιτρέπουν βέβαια.

Leave a Response