28/03/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Σοβαρή πρόκληση στην Αλεξανδρούπολη: Άγνωστοι κατέβασαν & έσκισαν την Ελληνική σημαία σε νηπιαγωγείο – Παραμονή επετείου της απελευθέρωσης (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Αυξάνονται τα περιστατικά ανθελληνικού τύπου από «αγνώστους» στη χώρα μας, με σκίσιμο, βεβήλωση και βανδαλισμό της ελληνικής σημαίας και των ιερών συμβόλων του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας.

Οι «άγνωστοι», ειδικότερα στα νησιά του Α.Αιγαίου και της Θράκης είναι πολύ εμφανές το ποιο μπορεί να είναι, καθώς αυτές οι περιοχές έχουν γεμίσει από μουσουλμάνους χωρών της Μ.Ανατολής, ενώ κατά καιρούς υπάρχουν και σοβαρές αναφορές για δράση Τούρκων πρακτόρων στα εν λόγω σημεία της χώρας.

Ένα απαράδεκτο γεγονός συνέβη χθες βράδυ σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Αλεξανδρούπολης και πιο συγκεκριμένα στην οδό 14ης Μαΐου.

Άγνωστοι κατέβασαν την ελληνική σημαία από τον ιστό του 3ου Νηπιαγωγείου που βρίσκεται στην οδό 14ης Μαΐου και δεν αρκέστηκαν μόνο σ’ αυτό, αφού προχώρησαν και στο σκίσιμο σε κομμάτια.

Η Διεύθυνση του νηπιαγωγείου βρήκε τη βεβηλωμένη σημαία σήμερα το πρωί πεταμένη στο πεζοδρόμιο, μπροστά στα σκαλιά του κτιρίου και τη μάζεψε.

Ο Κυριάκος Αετόπουλος Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με τη διευθύντρια του 3ου Νηπιαγωγείου μερίμνησαν για την άμεση αντικατάσταση της σημαίας, όπως μεταδίδει το evros24.gr.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το τραγικά απαράδεκτο αυτό γεγονός συνέβη την παραμονή του εορτασμού της 14ης Μαΐου, επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης.

Δείτε φωτογραφίες:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. PATRIOT ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

Comments are closed.