Σοβαρή καταγγελία αναγνώστη μας για τον Ερυθρό Σταυρό

Κοινοποίηση:
καταγγελία

Παρακάτω δημοσιεύουμε τη σοβαρή καταγγελία αναγνώστη μας

“Ο ερυθρός Σταυρός κάνει μοριακά κ δεν τά δηλώνει στο gov επειδή έχει πολλή δουλειά . Προσωπική εμπειρία ακόμη περιμένω να με δηλώσουν έχουν περάσει 30 ώρες από τή ημέρα τού pcr κάνεις δεν απαντά στα τηλέφωνα αδιαφορία!!!
Είμαι επιβεβαιωμένο κρούσμα και αν δεν έχω δηλωθεί στοgov θα πρέπει ή να πάω στην εργασία μου ή νά πάω πρωί σε άλλο νοσοκομείο να ξανακάνω”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Το ίδιο συμβαίνει και με τον ΕΟΔΥ με διοικητή τον πρώην του ΚΕΕΛΠΝΟ Αρκουμανεα. Από πέρυσι τους ρωτώ ποια είναι η δουλειά, το λειτούργημα το επάγγελμα τους κ δεν απαντάνε. Απαντάνε σε δικές τους ερωτήσεις . Απαντάνε μόνοι τους.
    Έχω 5 διαφορετικά τηλέφωνα με 5 διαφορετικά άτομα που με επέμεναν να μου τηλέφωνουν αφού πέρασε η καραντίνα(και να έχω ακόμα χαμηλό οξυγόνο, δυσκολία στην ανάσα κτλ)-το φακελωμα είχε γίνει λόγω νοσησης- μόνο από τον τόπο καταγωγής μου δε μου τηλεφώνησε παρά μόνο η ασφάλεια (σπαθί ο διοικητής)
    Τέρμα τα λόγια
    Ελάτε να πάρουμε θέσεις να μην αφήσουμε άλλο χώρο σε εκείνους που καταδικάζουν τα παιδιά μας κ την πατριδα

  2. Καλά κ πριν τις αναστολές μην νομίζεις η ίδια κατάσταση επικρατούσε.. Καταρχάς υπάρχει κάποιος να δηλώνει τα pcr κ να σηκώνει τα τηλέφωνα; Μην νομίζεις ότι όσοι είναι μέσα κ δουλεύουν κάνουν σωστά τη δουλειά τους..

  3. ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΙΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΗΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ……………………………………………

  4. Αφού ο Κούλης ο ανίκανος δικτάτορας έδιωξε επτά χιλιάδες υγειονομικούς και τα νοσοκομεία υπολειτουργούν ,έχουν αρρωστήσει και άλλοι τόσοι γιατροί και νοσηλευτές από κόβιντ …τι να πρωτοκάνουν και αυτοί που έχουν απομείνει,λογικό. Υπομονή και όταν θα έρθει η ώρα της κάλπης κανείς μην ξεχάσει τις ταλαιπωρίες που πέρασε…..γιατί μετά θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Comments are closed.