Σοβαρή καταγγελία αναγνώστη μας για την τηλεκπαίδευση της Κεραμέως: “Χάκερς μπαίνουν στα μαθήματα και κλέβουν προσωπικά δεδομένα μαθητών και καθηγητών”

Κοινοποίηση:
καταγγελία

Παρακάτω δημοσιεύουμε την καταγγελία αναγνώστη μας

Καλησπέρα σας,
Είμαι ένας απλός πολίτης που έχω δυσαρεστηθεί απίστευτα από τις πολιτικές της κυβέρνησης. Αφού είστε η μόνη πραγματική «αντιστασιακή» εφημερίδα σήμερα, πιστεύω ότι σε εσάς θα έπρεπε να αναφέρω αυτό το περιστατικό.
Που λέτε, είναι γνωστό το ότι το ζήτημα των τηλεμαθημάτων είναι αρκετά αμφιλεγόμενο. Μου είπε ένας γνωστός μου, καθηγητής λυκείου στο επάγγελμα και αξιέπαινος άνθρωπος, ότι υπάρχει τεράστιο προβλήμα με χάκερ που μπαίνουν στα μαθήματα και κλέβουν τα προσωπικά δεδομένα των μαθητών και των καθηγητών και μερικές φορές τους προσβάλουν κιόλας με τους πιο απαίσιους τρόπους. Κάποιες φορές βάζουν και ονόματα μαθητών σκόπιμα και έτσι μπαίνουν στις κλήσεις.
Πραγματικά αυτό είναι ένα σοβαρό ζήτημα που το Υπουργείο δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται. Φανταστείτε απλά ο οποιοσδήποτε να σας έπαιρνε το όνομα και τον αριθμό μητρώου του σχολείου σας και να έκανε ότι ήθελε με αυτά. Και όμως, αυτή είναι η κατάσταση σήμερα.
Ελπίζω με την καταγγελία μου να διαφώτισα τους αναγνώστες και τους ολίγους μαχόμενους ελεύθερους Έλληνες.
Ένας Αναγνώστης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΣΕΙ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΜΑΤΩΝ… ΓΙΑΤΙ=1)ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ(ΠΡ. ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ,ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ) ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΛΟΥΚΙΑ(ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ) ΚΑΙ 2) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΙΔΙΕς ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ-ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ.πχ ΜΑΘΗΤΗΣ ΓΕΛ ΑΘΗΝΩΝ(κατα Εκαλη μερια) εχει ΑΛΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕς ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΓΕΛ ΑΓΝΑΝΤΩΝ ΑΡΤΑΣ. ΑΣΕ ΠΟΥ Η ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ Πτσο αφου ταυτοχρονα μπορει καποιος να βλεπει ΒΙΝΤΕΩ ΣΤΟ ΓΙΟΥΤΙΟΥΜΠ ή ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΟΥΕΜΠΕΞ ΝΑ ΞΥΝΕΙ ΤΑ@@@@δια του και να ειναι αλλου στο σπιτι οχι μπροστα στον υπολογιστή

Comments are closed.