Σοβαρή απειλή για τα ελληνικά άρματα μάχης, που δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη!

Κοινοποίηση:
1

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ουκρανικής «SpetsTechnoExport», την οποία μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ, στις 30 Απριλίου, κατά την πρώτη μέρα διεξαγωγής της διεθνούς έκθεσης «IDEF 2019» η Τουρκία υπέγραψε συμβόλαιο προμήθειας, μέσω συμπαραγωγής, των αντιαρματικών κατευθυνόμενων βλημάτων Konus.


Τα βλήματα είναι καθοδήγησης λέιζερ και εκτοξεύονται από την κάνη των αρμάτων μάχης. Πρόκειται για ένα βλήμα, αντίστοιχο των ισραηλινών LAHAT.

Τη συμπαραγωγή, η έναρξη της οποία θα γίνει τις προσεχείς εβδομάδες, θα πραγματοποιήσει η τουρκική ΜΚΕΚ (Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu), ενώ το Konus, έχει αναπτύξει το σχεδιαστικό γραφείο Luch. Το συμβόλαιο αφορά και σε μεταφορά τεχνογνωσίας από την Ουκρανίας προς την Τουρκία.

Το μέγιστο βεληνεκές του Konus είναι της τάξεως των 5 χιλιομέτρων, ενώ το βλήμα, το οποίο ενσωματώνει διπλή πολεμική κεφαλή σε κάθετη διάταξη (Tandem), μπορεί να διατρήσει θωράκιση πάχους 800 χιλιοστών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Οι σκοπιανοι θα παρουν τα συστηματα απο τους τουρκους,που θελουν την αναβιωση της οθωμανικης αυτοκρατοριας.Συνεπως, ο τσιπρας – με τη συμφωνια των πρεσπων-μπορει να εχει απο τους σκοπιανους την τεχνολογια αυτη.Εμεις νοικιασαμε τη βαση της Σουδας και πηραμε τον τρ@@ τον μακρ@@@.Πολυ δυσκολη διαπραγματευση!…

  2. ΜΕ ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΗ … ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ….

    ΜΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗ … ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΩΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ ….

  3. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΗ …ΕΤΣΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΟΥΣ …..ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΣΑΜΕ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ……

    1. ΜΕ ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΗ … ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ….

      ΜΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗ … ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΩΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ ….

Leave a Response