Έχασε τον έλεγχο ο Τρελομιχάλης: Σοβαρά επεισόδια στην Καισαριανή σε αγώνα μπάσκετ – Σκληρές εικόνες

Κοινοποίηση:
epeisodia-kaisariani11

Σοβαρά επεισόδια στο Game 5 των τελικών ανόδου της National League 1 ανάμεσα σε Νήαρ Ηστ και Τρίκαλα.

Η Νήαρ Ηστ υποδέχθηκε τα Τρίκαλα στο πλαίσιο του Game 5 των τελικών ανόδου της National League 1 για ένα «εισιτήριο» στην Elite League, με τη σειρά να βρίσκεται στο 2-2.

Η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια μεταξύ των οπαδών που παρευρέθηκαν στο γήπεδο της Καισαριανής.

Για άγνωστο προς το παρόν λόγο οι οπαδοί ήρθαν στα χέρια, με έναν εξ αυτών να τραυματίζεται και να αιμορραγεί στο πρόσωπο και το ματς να διακόπτεται για μερικά λεπτά.

Τελικά ο αγώνας ξεκίνησε μετά από την παρέμβαση της αστυνομίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. με πηγε στο γηπεδο των τρικαλων , ο συνχωρεμενος φιλος μου ο λαμπρος, επαιζαν τοτε α εθνικη με τον Αρη μαλιστα ειδα το βεζενκοφ πριν τον παρει ο ολυμπιακος, και μου εκανε εντυπωση πως ενω το ματσ εγινε ντερμπι, το δε γηπεδο καταμεστο, – ειδα ολο το παιγνιδι ορθιος- δεν εβριζαν ουτε και εκαναν κατι το μεμπτο και εφυγα μες τις καλιτερες των εντυπωσεων, οι τρικαλινοι ειναι φιλαθλοι με Φ κεφαλαιο!!!

  2. Ο Χρυσοχοϊδης δεν μπορεί να εντοπίσει τον Μένιο Φουρθιώτη εδώ και ένα μήνα, διαφεύγει, για επεισόδια μιλάτε; Α ρε Ξηρέ έκανες μάγκα τον βαψομαλλιά όταν έσκασε η βόμβα πάνω σου

  3. Και ο αθλητισμος στο Ελλαδισταν ειναι στα πανω του οπως βλεπετε.Σκοτωνουν οπαδους,δερνονται μεταξυ τους οι δηθεν φιλαθλοι,σκοτωνουν και κανενα μπατσο μεσα μεσα για να εχουν και το κερασακι στη τουρτα κλπ κλπ τεραστια ποιοτητα αθλητικου ηθους .χα χα χα χα Καλη σας διασκεδαση .

  4. απείρου κάλους και αθλητικού πολιτισμού εικονες απο το ελλαδισταν 2024. Στην 3η απο το τελος φωτό δινω ολα τα λεφτα 😂😂 το παιδι της μαμας του με το μαυρο πουλονερ και την μπλε γιαλιστερη βερμουδα που κρατιεται απο το καγκελο στο επανω μερος της φωτο……

Comments are closed.