Σλούκας: «Είναι μια πρόκληση για όλους μας!»

Κοινοποίηση:
Κώστας Σλούκας

Έναν οργανισμό που επιβιώνει με την κατάκτηση τίτλων χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο Κώστας Σλούκας! Ο 33χρονος στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του Super Cup ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι η φετινή σεζόν είναι μια μεγάλη πρόκληση για όλους, ενώ στη συνέχεια στάθηκε και στον Κώστα Παπανικολάου.

Συγκεκριμένα, ο νέος πόιντ γκαρντ μίλησε για την πορεία που τον συνδέει με τον αρχηγό του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι: «Πήραμε άλλους δρόμους και για 40 λεπτά η επιτυχία του ενός είναι η αποτυχία του άλλου».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Σλούκα:

Για τους «πράσινους» σχολίασε: «Ο οργανισμός του Παναθηναϊκού είναι από τους μεγαλύτερους και επιβιώνει με τίτλους. Φέτος είναι μια πρόκληση για όλους μας. Μπαίνουμε στα βαθιά, το Super Cup είναι ένας πολύ σημαντικός τίτλος και δεν υπάρχουν δικαιολογίες».

Για τη δική του παρουσία: «Είμαι έμπειρος παίκτης αλλά έχω τη πολύτιμη βοήθεια του προπονητή μου και των συμπαικτών μου. Θέλουμε την πρώτη κούπα και θέλω να κάνω ότι χρειαστεί προκειμένου να μπορέσουμε να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά».

Για την πορεία του με τον Κώστα Παπανικολάου υπογράμμισε: «Έχουμε μεγαλώσει με τον Κώστα, ήμασταν πάρα πολλά χρόνια συμπαίκτες. Τώρα είμαστε αντίπαλοι. Πήραμε άλλους δρόμους και για 40 λεπτά η επιτυχία του ενός είναι η αποτυχία του άλλου».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: