Σκόπια, Τουρκία, Αριστερά: ΒΙΝΤΕΟ και φωτογραφίες δείχνουν το ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Κοινοποίηση:
1

Οι πρώτοι Αφγανοί βρίσκονται εδώ και καιρό στη χώρα μας, στην οποία τους στέλνουν προφανώς για να μείνουν. Και είναι αποφασισμένοι, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, να μην επιστρέψουν ξανά στο Αφγανιστάν.

Ενώ οι ελληνικές Αρχές προβάλλουν την «θωράκιση» του Έβρου και την ραγδαία μείωση των μεταναστευτικών ροών, ρεπορτάζ μέσου ενημέρωσης, δείχνει πως η κατάσταση είναι διαφορετική: Πολλές δεκάδες αλλοδαπών κατορθώνουν και φτάνουν μέχρι την Ειδομένη, αναζητώντας μια δίοδο προς την Ευρώπη.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί στα Σκόπια τούς συλλαμβάνουν, τους ξυλοκοπούν και τους επιστρέφουν στην χώρα μας, δεν αποκλείεται σε συνεννόηση με την Τουρκία, η οποία έχει ξεκινήσει, όπως διαβάσατε στο el.gr, να προσεγγίζει μουσουλμάνους ψηφοφόρους, μέσω του τουρκικού κόμματος Θράκης, με το βλέμμα στην είσοδο στην Βουλή, τουρκόφιλου μουσουλμανικού κόμματος.

Σε αυτό σιγοντάρει η απραγία της Ελληνικής Πολιτείας αλλά και συγκεκριμένα πολιτικά κόμματο, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος προσφάτως, με αφορμή την επέτειο της δίκης της Χρυσής Αυγής φιλοξένησε, παρουσία του ευρωβουλευτή του, κ. Αρβανίτη, τον Πρόεδρο της Πακιστανικής Κοινότητας στην Ελλάδα, ο οποίος ζητάει ανοιχτές πόλεις και σύνορα στους λαθραίους μετανάστες αλλά και ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ (βλ. βίντεο στο τέλος), όπως ακριβώς υποστηρίζει η Τουρκία.

Δεν αποκλείεται λοιπόν να γινόμαστε μάρτυρες ενός άρτια εκπονημένου σχεδίου ισλαμοποίησης της Ελλάδας και αντικατάστασής του πληθυσμού της, με τους αλλοδαπούς να «λύνουν« το δημογραφικό, όπως είχε ζητήσει η ΠτΔ και την Τουρκία να προωθεί τις επιδιώξεις της και εντός ελλαδικής επικρατείας.

Δείτε στο βίντεο τον πρόεδρο των Πακιστανών να ευχαριστεί, πριν από λίγες μέρες, την αξιωματική αντιπολίτευση για την στήριξη και την ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ που επέφερε για τους αλλοδαπούς στην χώρα μας!!!

ΕΔΩ ΖΗΤΑΝΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ο κηριος προεδρος Πακιστανων εν ελλαδι.. ειναι πρακτορας υπαρχη διεθνες ενταλμα συλληψης απο την Ιντερπολ και ομως οι προδοτες των Αθηνων δεν τολμαναι να τον μαζεψουν και να τον στειλουν στους εξω πακετο…..τα χει βρει με τον εξοισου ανθελληνα παμπλουτο κυπριο πρακτορα Κωνσταντινου της ΚΕΕΡΦΑ και δολοφονο της Μαρφιν…….. και κανουν οτι γουσταρουν και εχουν το ελευθερο εναντιον των ελληνων……………απο τους προδοτες πολιτικους της βουλης…

  2. ….ΚΟΨΤΕ ΦΑΤΣΕΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ….ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΣΦΑΧΤΕΣ…..ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΤΑ ΟΡΚ!!!….

  3. Πανταχου παρων ο πακιστανος με ενα μικροφωνο στο χερι με την συνδρομη των Ανθελληνων του Συριζα, που ολη η εννοια τους ειναι να καλοπαιρνουν οι παρανομοι λαθροισλαμιστες και να ζητουν δικαιωμα ψηφου, δηλαδη να γινουμε Πακισταν, τον καλο φιλο των Τουρκων!!!!!!! Αντε ρε ολοι σας στον αγυριστο!!!!!!!

  4. Πού είσαι αείμνηστε Πατακέ μέ τίς ερπύστριες νά καθαρίσεις τήν Αθήνα από τούς πακιστανόγyφτους, από τούς ευρύπρωκτους καί από τά κουμούνια τού Συριζα.
    Γιάννης Λάκων

    1. Ρε φιλε, μηπως οταν ελεγε ο Παπαδοπουλος ” επρεπε να επεμβω γιατι διαφορετικα η χωρα θα επεφτε στα χερια των κομμουνιστων και θα την διελυαν”, ειχε δικιο?

Comments are closed.