Σκόπελος: Oι Γερμανοί του ΟΤΕ δεν καταλαβαίνουν τίποτα μας έχουν γραμμένους

Κοινοποίηση:
100_0422

Δείτε τι καταγγέλλει ένας Έλληνας πολίτης.

“Σκόπελο όπως ενημερώθηκα τώρα σχετικά με την προηγούμενη καταγγελία για τον θάλαμο του ΟΤΕ ο οποίος είναι εκεί παρατημένος αρκετά χρόνια και ακόμη μαθαίνω ότι υπάρχουν τρεις συνολικά θάλαμοι και η δημοτική αρχή η σημερινή έχει κάνει δύο φορές έγγραφες καταγγελίες να τα αποσύρουν και πάρα πολλές τηλεφωνικώς αλλά δυστυχώς δεν τους ακούει κανένας μάλλον θα ακούσουνε σύντομα δεν τα ξηλώσουν θα αναγκαστούμε να προβούμε Εμείς σε διαδικασίες νόμιμες φυσικά”

από: skopelos-news.blogspot.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Την απομάκρυνση του θαλάμου την αναθέτουν σε εργολάβο. Δεν την κάνουν ΟΤΕτζήδες. Τώρα, για να πάει στην Σκόπελο εργολάβος μόνο για αυτή την δουλειά, χλωμό έως απίθανο. ΛΥΣΗ: Εφόσον δεν λειτουργεί, το ξηλώνει ο Δήμος και δεν πρόκειται να ενδιαφερθεί κανείς, στον αιώνα τον άπαντα..

  2. Ο κοσμος χανεται κι εσας σας πειραξε το καρτοτηλεφωνο που στο σημειο που βρισκεται δεν εμποδιζει κανεναν.Κι αν χαλαει την οπτικη εικονα της περιοχης γιατι δεν διαμαρτυρεστε για το στραβο καδο απορριματων, για τον κωνο σημανσης και για τις ταμπελες που ειναι καρφωμενες στο δεντρο???Οσο για το μηχανακι και το αυτοκινητο που ειναι παρκαρισμενα επανω στο πλακοστρωτο ας μην σχολιασω….

  3. ΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΘΑΛΑΜΟ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ 30 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΚΑΙ 10 ΜΗΝΕΣ ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΥΚΝΟΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟΧΟΥΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ !!!!!!

Comments are closed.