Σκληρό “χτύπημα” της ΕΛ.ΑΣ στη μαφία της Μυκόνου: Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης – Σκληρός Αλβανός κακοποιός, ο αρχηγός της σπείρας, που αποφυλακίστηκε, ενώ είχε καταδικαστεί σε 47 χρόνια κάθειρξης!

Κοινοποίηση:
narkwtika__1_

Η Μύκονος ήταν το μέρος που θησαύριζαν. Έφερναν κοκαϊνη από την Ολλανδία και την διοχέτευαν στους εκλεκτούς πελάτες. Η εξάρθρωση της εγκληματικής ομάδας έγινε μετά από διπλή επιχείρηση. Τα στοιχεία προβληματίζουν…


Εξαρθρώθηκε από την αστυνομία κύκλωμα από σκληρούς Αλβανούς κακοποιούς, που διακινούσαν κοκαϊνη στην Αττική και τους τελευταίους μήνες είχαν ανοίξει παράρτημα στη Μύκονο. Αστυνομικοί και λιμενικοί, μαζί με έναν ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, πραγματοποίησαν διπλή επιχείρηση και προχώρησαν σε 4 συλλήψεις σε Αττική και Μύκονο.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, ο αρχηγός της συμμορίας αποφυλακίστηκε το 2015 αν και είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 47 ετών. Στις… πλάτες του, είχε το μισό ποινικό κώδικα και μια κινηματογραφική απόδραση όταν το 2012, η ομάδα κρούσης της συμμορίας, μπούκαρε με καλάζνικοφ σε νοσοκομείο των Τρικάλων οπου ο αρχηγός είχε μεταφερθεί από τις φυλακές, προφασιζόμενος ασθένεια.
Κατάφεραν να τον αρπάξουν από τα χέρια της αστυνομίας, η οποία όμως τον εντόπισε λίγο διάστημα μετά στον Κόκκινο Μύλο μετά από καταδίωξη και ανταλλαγή πυροβολισμών. Μετά την αποφυλάκιση οργάνωσε την ομάδα του και άρχισαν το εμπόριο σκληρών ναρκωτικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, έφερναν κοκαϊνη από την Ολλανδία και τη διακινούσαν αποκομίζοντας τεράστια κέρδη.

Μετά την Αττική, αποφάσισαν να επεκτείνουν την εγκληματική τους δράστη και στη Μύκονο. Χθες (04-06-2021) μέλη της συμμορίας μπήκαν στο πλοίο της γραμμής για το νησί των Κυκλάδων, αλλά χωρίς να το γνωρίζουν βρίσκονταν υπό διαρκή παρακολούθηση αστυνομικών. Το ίδιο συνέβαινε και με τους συνεργούς τους, στα Πατήσια. Η διπλή επιχείρηση απέδωσε και οι αποκαλύψεις άρχισαν να διαδέχονται η μία την άλλη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Πω πω! Πολύ μεγάλο χτύπημα!! Μου σηκώθηκε η…τρίχα!!! Σε κανά μήνα πάλι έξω θα είναι όλοι τους (και πολύ είπα), από κανένα λαμόγιο δικηγόρο (αφού πάρει και τα ανάλογα φράγκα)…Και η ζωή συνεχίζεται στο αρπακολιστάν – ελλαδιστάν…

  2. Στην Μύκονο κάνουν άλλοι κουμάντο σιγά μην τον αφήναν , όλοι ξέρουμε ποιοι διακινούν τα ναρκωτικά στην Ελλάδα και δεν εννοώ τα βαποράκια αλλά ποιος φέρνει τις σοβαρές ποσότητες και αναλαμβάνουν άλλοι την διανομή , για αυτό και μπορούν και τα περνάνε και να φέρνουν Ελλάδα γιατί δεν είναι κάποιοι απλοί πολίτες / εγκληματίες .

Leave a Response