Σκληρή καταγγελία από αναγνώστη για την ελευθερία των λαθρομεταναστών στην Οδό Λιοσίων!(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
lathrom

Η καταγγελία του αναγνώστη που ανατριχιάζει:

“ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΩΡΑ 2:30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΚΟΥΩ ΦΩΝΕΣ ΕΞΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 4 ΛΑΘΡΟ ΜΕ GPS ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ 2 ΩΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ??? ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΛΑΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ???”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Από την πόλη ηλθανε και στην κορφή κανέλλα… ‘η με τον Κολοκοτρώνη, ‘η με τους νενεκους. Διαλέξτε.

  2. Ραγιάδες λιγο σεβασμο στους νέους υποψήφιους επενδυτες κ ψιφοφορους του δημοκρατικου τοξου,,,,,, μην χεσω την δημοκρατια σας….

  3. Τα Αλβανικά ΚΤΕΛ που κάνουν αφετηρία στον σταθμό του ΟΣΕ λειτουργούν 24/7.

  4. Κούλη εσύ που έχεις καλές σχέσεις με τη Μέρκελ…κάνε ένα καλό επιτέλους πες της να ανάψει τους φούρνους των προγόνων της….και όλοι μαζί λαθροπιθηκια γυφταρια και εσείς μαζί ένας ένας να πηδάτε μέσα…. οικειοθελώς φυσικά.

  5. Τι χοντρό παιχνίδι γίνεται στο Κέντρο της Αθήνας. Επιχειρούν να δημιουργήσουν ένα ενιαίο τόξο που θα πιάνει από τα Πατήσια μέχρι τον βοτανικό. Όσο περνάει ο καιρός το Παζλ συμπληρώνεται. Μέχρι να ξεχυθούν όλοι αυτοί και να πλακώσουν την ακρόπολη με τις βαριοπούλες. Όπως ακριβώς πελέκησαν οι αλβανιάρηδες μαζί με αναρχοάπλυτους το άγαλμα της Βορείου Ηπείρου που ήταν επί πολλά έτη στην οδό Τοσίτσα στο Πολυτεχνείο.

Leave a Response