Σκληρή ανάρτηση από την Κλέλια Ρένεση: «Πόσο ακόμα θα ταΐζετε τα παιδιά σας στα σκυλιά;»

Κοινοποίηση:
Κλέλια Ρένεση

«Της Δικαιοσύνης ήλιε νοητέ. Πες μου σε παρακαλώ γιατί πολλά δεν τα κατέχω… Πόσοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους τον τελευταίο χρόνο, λόγω έλλειψης κλινών ΜΕΘ (και για άλλα νοσήματα, για μη επαρκείς ιατρικές παροχές από δημόσια νοσοκομεία); Πόσοι άνθρωποι απελπίστηκαν και πήδηξαν από την ταράτσα; Πόσοι άνθρωποι βούτηξαν στην Άβυσσο της απομόνωσης και της θλίψης με ολέθρια αποτελέσματα; Πόσοι άνθρωποι ξέχασαν το “ζω” και έμειναν στο “υπάρχω”. Μάζεψε αυτές τις σκιές, και μέτρα της ξανά και ξανά. Είναι οι “θυσίες” στον βωμό της “εθνικής λύτρωσης” , στο καζάνι της λάθος πονταρισιάς τους.

Πίστεψαν ότι ποντάροντας στην καταστολή θα έχουν τα πάντα υπό έλεγχο. Η αλαζονεία τους φαίνεται στα νούμερα των κλινών ΜΕΘ που είναι σχεδόν τα ίδια με πέρυσι. Εγκλήματα κάτω από το φως του ηλίου και με τη σημαία της άριστης Δημοκρατίας. Πόσο ακόμα θα παριστάνετε τους εθνοπατέρες – σωτήρες όταν ταΐζετε ένα – ένα τα παιδιά σας στα σκυλιά;

Αντί να πάρετε εσείς νέα μέτρα, βάζετε κι άλλη καταστολή στην κατακερματισμένη Ελλάδα.

Δεν ξέρω αν υπάρχει δικαστήριο να σας κάνει να λογοδοτήσετε, αλλά υπάρχει αυτός. Της Δικαιοσύνης ήλιε νοητέ. Μην παρακαλώ σας μην λησμονάτε τη χώρα μου», αναφέρει στην ανάρτηση της. 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Πόσοι ένα χρόνο τώρα, και 13 χρόνια από τότε που μπήκε η κρίση το 2008, ζούμε με πατημένα όνειρα, μέσα στην ανασφάλεια για το αύριο, αν θα έχουμε να φάμε, αν θα έχουν τα παιδιά μας, αν θα μπορούμε να κάνουμε οικογένεια, με τι συνθήκες όταν δουλεύουμε, αν θα μας κλέψουν η σκοτώσουν ληστές, αν θα έχουμε να πληρώσουμε τους φόρους, αν θα έχουμε σπίτι να μείνουμε, αν θα μας κακοποιούν στην εργασία, να φάμε σε λίγο… βλέποντας να κυριαρχεί η πουστιά και η λαμογιά σε μια κυβέρνηση μισάνθρωπων μισέλληνων και σνομπιστών ελιτιστών. Πριν 13 χρόνια το 2008, κάηκε η Αθήνα και καλά για την οργή που μαζευόταν στη νεολαία, το αδιέξοδο, την ανεργία… Τότε.

  2. Όσο ο Ελληνικός λαός θα έχει ανοιχτή την τηλεόραση τα ίδια και χειρότερα θα μας κάνουν.
    Αν μπορούσαν όλοι αύριο το πρωί να πατήσουν το κουμπί of όλα θα άλλαζαν. Εκεί είναι η δύναμή τους το ξέρουν και όσο εμείς δεν έχουμε δύναμη να πατήσουμε το of τα ίδια και χειρότερα θα μας κάνουν.

Leave a Response