Σκηνές από ταινία τρόμου σε παραλία της Αιγύπτου – Η θάλασσα ξέβρασε πλάσμα που κάνει τα Ορκ του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» να μοιάζουν σαν γατάκια(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
mordor-orcs

Το πτώμα ενός περίεργου θαλάσσιου πλάσματος βρέθηκε σε παραλία της Αιγύπτου.

Σοκαρισμένοι έμειναν οι κάτοικοι στη χερσόνησο του Σινά στην Αίγυπτο όταν αντίκρισαν ένα τρομακτικό θέαμα σε παραλία της περιοχής. Η θάλασσα είχε ξεβράσει τα λείψανα ενός φρικιαστικού πλάσματος που έμοιαζε με τα Ορκ από τον «Άρχοντα των Δαχυλιδιών».

Ένας 39χρονος ήταν αυτός που βρήκε το μυστηριώδες «τέρας», το οποίο είχε κοφτερά δόντια, ενώ του έλειπαν τα μάτια. «Ήμουν σε ένα κάμπινγκ με φίλους και κάναμε πεζοπορία κατά μήκος της ακτής. Το είδα νωρίς το πρωί. Το δέρμα του είχε ξεραθεί, ήταν σκούρο γκρι, με περίεργο κεφάλι και ανοιχτό στόμα όπου διακρίνονταν τα κοφτερά του δόντια», περιέγραψε.

Και συνέχισε: «Δεν διέκρινα μάτια. Το σώμα του ήταν μακρύ και κυρτό και έμοιαζε με ιππόκαμπο. Έμεινα έκπληκτος με το μέγεθός του, το κεφάλι του ήταν μεγαλύτερο από τη γροθιά μου. Η πρώτη μου αίσθηση ήταν ότι επρόκειτο για ον που υπέστη μάλλον φρικτό θάνατο. Δεν μπορούσα να κατάλαβα τι είδους πλάσμα ήταν».


Οι φωτογραφίες του μυστηριώδους πλάσματα άνοιξαν μεγάλη συζήτηση στα social media. «Το μωρό του τέρατος του Λοχ Νες», έγραψε κάποιος, ενώ άλλος σχολίασε: «Βόλντεμορτ, νομίζω», αναφερόμενος στον κακό χαρακτήρα του Χάρι Πότερ. Αρκετοί είπαν ότι θα μπορούσε να είναι τέρας από την δημοφιλή σειρά «Stranger Things». Κάποιοι πάντως, πιο ρεαλιστές ανέφεραν ότι μάλλον πρόκειται για κάποιος είδος σμέρνας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ξεβρασμένη σμέρνα σε αποσύνθεση και για αυτό δεν έχει μάτια.
    Το μόνο που δεν φαντάστηκε για Ορκ ο Τόλκιν…
    …το φαντάστηκαν όλοι οι άλλοι!

  2. Τα Ορκ του Τόλκιν είναι οι Τούρκοι. Ο Τόλκιν έφτιαξε μια ιστορία εμπνευσμένος από την επέλαση των Οθωμανών. Μόνο που στην ιστορία του στο τέλος η δυτική αυτοκρατορία έρχεται να βοηθήσει την ανατολική (Βυζάντιο) για να κατατροπώσουν τους Όρκ (Τούρκους). Μαζί και οι πεθαμένοι πολεμιστές.
    Ποιοι είναι αυτοί; Τους θυμάστε; Ο Λεωνίδας είπε πριν πεθάνει ότι θα έρθει με τους πολεμιστές του να βοηθήσει την Ελλάδα όταν θα ξαναχρειαστεί. (Εννοούσε οι νεκροί στρατιώτες από της Θερμοπύλες)
    Όλα αυτά τα είχε πει ο ίδιος ο Τόλκιν σε συνεντεύξεις.

Comments are closed.