Σε συζητήσεις για τη Eurovision η Ζόζεφιν – «Δεν έχουμε βρει το τραγούδι»

Κοινοποίηση:
κηγδφκξγη

Για την πιθανότητα να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην επόμενη Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στην Ελβετία μίλησε η τραγουδίστρια Ζόζεφιν, μετά από ένα ξεσηκωτικό live στην εκπομπή J2US, το βράδυ του Σαββάτου.

Είναι γνωστό ότι η Ζόζεφιν θέλει πολύ να λάβει μέρος στη Eurovision τα τελευταία χρόνια και όπως φαίνεται το 2025 μπορεί να είναι η χρονιά της.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για την πιθανότητα αυτή, η ίδια απάντησε: «Ναι, είμαστε σε συζητήσεις για τη Eurovision του χρόνου. Δεν έχει γίνει επίσημη πρόταση, κάθε χρόνο υπάρχουν προτάσεις, πάντα πέφτουν κάποια ονόματα και μετά γίνεται ένα ραντεβού και συζητάνε ποιος θα πάει. Όχι, το τραγούδι δεν το έχουμε βρει αλλά έχουμε πολλούς ταλαντούχους συνθέτες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό».

Φυσικά προς το παρόν τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί, ενώ φημολογείται μάλιστα πως υπάρχει ένα σοβαρό ενδεχόμενο να γίνει διαγωνισμός ώστε να αναδειχθεί το πρόσωπο που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην επερχόμενη Eurovision.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με τον χώρο της τηλεπαρουσίασης, η τραγουδίστρια είπε: «Θα μπορούσατε να με δείτε κριτή στο J2US, τα ακούω όλα, έχει να κάνει με τη δουλειά μου. Αν μπορούσα να βοηθήσω κάπου, εννοείται πως θα μου άρεσε. […] Έχω τόση δουλειά με το τραγούδι που δεν έχω κάτσει να σκεφτώ το ενδεχόμενο της τηλεπαρουσίασης. Έχουν έρθει κατά καιρούς προτάσεις αλλά για να το κάνω αυτό, θα πρέπει να αφήσω τη δουλειά μου. Κάθε φορά που κάνω πλάνα, η ζωή μου τα φέρνει αλλιώς. Δεν έχει γίνει πρόταση γάμου».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Η Τζέσσικα-Ζοζεφιν Βέντελ είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια απο Λιβανέζα μητέρα ελληνικής καταγωγής και Γερμανό πατέρα… (Σύμφωνα με την βικιπαίδεια).

  2. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΦΤΑΚΙ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΗΝ ΒΙΖΙΤΑ???
    ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ…

Comments are closed.