Σε… κακά μονοπάτια ο Κούλης! Ακολουθεί τα βήματα του Σημίτη. Συγκάλεσε ΚΥΣΕΑ στο Μαξίμου αντί για το ΥΠΕΘΑ

Κοινοποίηση:
mitsotakis-sinenteuxi-1021x576

Σε μια εσφαλμένη κίνηση προχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πράττοντας ακριβώς όπως ο Κώστας Σημίτης στην κρίση των Ιμίων το 1996 καθώς συγκάλεσε το ΚΥΣΕΑ στο Μέγαρο Μαξίμου, όπως εκτιμού στρατιωτικοί παρατηρητές, καθώς είδαμε τα αποτελέσματα εκείνης της νύχτας.

Δεδομένου ότι θα στέλνονταν εκτός από ένα σαφές μήνυμα στην Τουρκία ότι η Ελλάδα «δεν αστειεύεται» ο κατάλληλος χώρος για να συγκληθεί ένα ΚΥΣΕΑ σε περίπτωση κρίσης είναι το ΥΠΕΘΑ καθώς βρίσκεται στον ίδιο χώρο με το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων (ΕΘΚΕΠΙΧ) το οποίο είναι το κέντρο ελέγχου όλων των επιχειρήσεων και η πληροφόρηση είναι άμεση σε πραγματικό χρόνο και χωρίς τη μεσολάβηση τηλεφώνων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

 1. Ο εβραίος Ααρον Αβουρί ψευδώνυμο Σημίτης είναι ένας από τούς μεγαλύτερους προδότες τής Ελλάδας.Ο Κούλης ο γουρλομάτης είναι έτοιμος νά πουλήσει τό ελληνικό Αιγαίο στούς τουρκομογγόλους.Ετσι σμίγουν οι δρόμοι δύο
  εθνοπροδοτών.
  Γιάννης Λάκων

 2. Δεν το ήξερε νομίζεις?
  Η μήπως περιμένετε κάποια σοβαρή αντίδραση?
  Όλα θα γίνουν όπως διέταξε η πρωθυπουργός Μερκελ και παψτε να γκουγκλαρετε για επιστρατευση.. Θα πουληθούν όλα και δεν θα ανοίξει μύτη.
  Από τους επαγγελματίες στρατιωτικους και στραταρχες που έχουν ορκιστεί στην πατρίδα..”την δε Πατρίδα ουκ ελάτω παράδοσω” θα παραιτηθεί κάνεις, η ακολουθούν τα βήματα του προδότη Αποστολάκη??
  Εσύ Φλωρε τι λες??

Leave a Response