Σε δύσκολη κατάσταση η υγεία του Σ.Φωκά – Έκκληση για αίμα και οικονομική στήριξη

Κοινοποίηση:
spiros_fokas

Για τρίτη εβδομάδα παραμένει στο Λαϊκό Νοσοκομείο ο Σπύρος Φωκάς, με την κατάσταση της υγείας του να επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα.

Μάλιστα γίνεται από την οικογένειά του απευθύνεται έκκληση για προσφορά αίματος, αλλά και οικονομικής βοήθειας.

Όλα άρχισαν πριν από περίπου δύο μήνες, όταν η σύζυγός του, Λίλιαν Φωκά, διαπίστωσε ότι ήταν καταβεβλημένος. Άμεσα μεταφέρθηκε του από το σπίτι-κοντέινερ στο Καλαμάκι Κορινθίας στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι τα αιμοπετάλιά του ήταν πολύ πεσμένα και έκριναν πως πρέπει να μεταφερθεί επειγόντως στην Αθήνα. Έτσι κι έγινε, με τον 83χρονο ηθοποιό να νοσηλεύεται εδώ και τρεις εβδομάδες στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Οι πληροφορίες λένε ότι η κατάσταση της υγείας του είναι επιβαρυμμένη και εύχονται για το καλύτερο.

Έκκληση για αίμα και οικονομική βοήθεια

Στις 10 Ιουλίου η κόρη του, Κωνσταντίνα Φωκά, καθώς και οι σύζυγός του, απηύθυναν έκκληση για προσφορά αίματος και οικονομικής βοήθειας.

Όπως ανέφεραν σε σχετική ανάρτηση, τελευταίο περιστατικό για τον ηθοποιό ήταν η κολπική μαρμαρυγή «που σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα προβλήματα υγείας έχουν δυσκολέψει την καθημερινότητα του σε σημείο που δεν μπορεί να μείνει μόνος του ούτε δευτερόλεπτο. Είναι καθηλωμένος. Ο Σπύρος μας χρειάζεται καθημερινή φροντίδα από έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό, ειδικό ιατρικό εξοπλισμό και επισκευές στο οίκημα όπου διαμένει».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Leave a Response