Σε αυτούς ποιός θα δώσει πίσω την ζωή τους;;; Αυτά βρήκαν στα σκουπίδια των Ελλήνων [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
1

Ενώ έχουν «τρελάνει« τους Έλληνες για τις συγκεντρώσεις κορωνοϊού στα λύματα, ξεχνούν κάτι άλλο: Πώς εκεί υπάρχουν και άλλα δείγματα…

Ο καθηγητής Αναλυτικής Χημείας του ΕΚΠΑ Νικόλαος Θωμαΐδης, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, αποκάλυψε πως στα λύματα υπάρχουν και ευρήματα σημαντικής αύξησης στην χρήση αγχολυτικών και αντικαταθλιπτικών καθώς και κοκαΐνης ως αποτέλεσμα της αύξησης της διακίνησης των ναρκωτικών!

Όλα αυτά έχουν προκαλέσει τα μέτρα περιορισμού της ελευθερίας, τα οποία έχει επιβάλλει η κυβέρνηση, ταυτισμένη με το κλίμα «μεγάλης επανεκκίνησης» που επικρατεί στον πλανήτη.

Σε αυτούς ποιος θα δώσει την ζωή τους πίσω;;;

«Αυτή τη στιγμή ολοκληρώνονται οι αναλύσεις του τριμήνου Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου, Μαρτίου. Το προηγούμενο διάστημα μέχρι και τον Δεκέμβρη του 2020 είχαμε σημαντική αύξηση στην χρήση αγχολυτικών και αντικαταθλιπτικών. Η κοκαΐνη έχει αυξηθεί στα λύματα, ως αποτέλεσμα της αύξησης της διακίνησης. Αυτό έχει καταγραφεί πανευρωπαϊκά, γι αυτό έχουμε και έχουμε περισσότερες συλλήψεις, κατασχέσεις κτλ. Εμείς όμως από τον Μάρτιο του 2020 είδαμε αυτή την αύξηση σε πραγματικό χρόνο.

Αυτό είναι το καλό με την ανάλυση των λυμάτων, ότι σε πραγματικό χρόνο, σε χρόνο μηδέν, μπορεί η ανάλυση αυτή να αποτυπώσει ό,τι γίνεται στην κοινότητα. Τότε είχαμε συσχετίσει αυτή την αύξηση, λόγω απομόνωσης, lockdown και περιοριστικών μέτρων» τόνισε ο καθηγητής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Καλά για τα αντικαταθλιπτικά το καταλαβαίνω, αλλά η κοκαινη είναι εξίσου πρώτη επιλογή για κάποιον που καλείται να ζήσει με τα 532 ευρώ του Κούλη….

Comments are closed.