Σερέτης Γρηγόρης – Στέφανος Χίος: “Κυβερνάνε εγκληματίες” (Ηχητικό)

Κοινοποίηση:
χιοσ-σερετησ

Για την επίσκεψη Ράμα στην Ελλάδα και τη συγκέντρωση που θα πραγματοποιήσει ο Αλβανός Πρωθυπουργός στην Αθήνα αλλά και για την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Τουρκία με φόντο το μοίρασμα του Αιγαίου μίλησε σήμερα μεταξύ άλλων στον Focus FM 103.6 και στην εκπομπή “Κόντρα στο Σύστημα” με τον ψυχολόγο Γρηγόρη Σερέτη ο γνωστός δημοσιογράφος, Στέφανος Χίος.

«Ο Μητσοτάκης φέρνει το Ράμα στην Ελλάδα. Είναι ένα προσυμφωνημένο παιχνίδι που παίχτηκε στην επίσκεψη Μητσοτάκη στην Αλβανία. Είναι συνεννοημένοι να έρθει ο Ράμα στην Ελλάδα να δει τους Αλβανούς ομογενείς του και να περάσουν τα μηνύματά του που είναι δύο. Πρώτον “Ψηφίστε Μητσοτάκη στην Ελλάδα” και δεύτερον πολλοί από αυτούς τους Αλβανούς που ζουν στην Ελλάδα είναι ψηφοφόροι του Ράμα που έχει κάποια στιγμή εκλογές στη χώρα του. “Ψηφίστε εμένα και ψηφίστε και το Μητσοτάκη” είναι το μήνυμα του» είπε ο Στέφανος Χίος.

«Οι Μητσοτάκηδες ποτέ δεν νοιάστηκαν για την εθνική κυριαρχία της χώρας. Ο άλλος πάει στην Τουρκία για να καταλύσει το δίκαιο. Πάει στην Τουρκία για να μοιράσει το Αιγαίο. Ο Μητσοτάκης έχει συμφωνήσει με τον Ερντογάν για ελληνοτουρκικό φόρουμ δηλαδή κοινή ενεργειακή πολιτική στο Αιγαίο. Μοιράζουν μισό μισό το Αιγαίο κι ότι βγάλουμε στη μέση» τόνισε επίσης.

Ακούστε ολόκληρη τη συζήτηση στο ηχητικό που ακολουθεί:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. πολλα μπραβο στο ΧΙΟ αλλα και στον ΣΕΡΕΤΗ που αν και τοσο νεαρος ειναι τοσο πολυ διαβασμενος και τα λενε και οι δυο -οπως παντα- εξω απο τα δοντια

Comments are closed.