Σεξουαλική παρενόχληση, απειλές και εκφοβισμοί ανηλίκων: Δείτε πως παγιδεύουν τα μικρά παιδιά στο διαδίκτυο – Βίντεο ντοκουμέντο που σοκάρει!

Κοινοποίηση:
smile_yt_1002_1

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε γνωστή πλατφόρμα που χρησιμοποιούν ανήλικοι και πραγματοποιούν βιντεοκλήσεις με τυχαίους χρήστες
Τους κινδύνους που μπορεί να αντιμετωπίσουν ανήλικοι στο διαδίκτυο αναδεικνύει έρευνα του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε γνωστή πλατφόρμα που χρησιμοποιούν ανήλικοι και πραγματοποιούν βιντεοκλήσεις με τυχαίους χρήστες.

Τα ευρήματα σοκάρουν. Χυδαίες ερωτήσεις, απειλές και εκβιασμοί.

«Πώς είσαι έτσι;» είναι το πρώτο πράγμα που ακούει από τον πρώτο χρήση με τον οποίο συνδέθηκε.

«Έλα φύγε. Είσαι μπάζο, είσαι μπάζο. Έλα φύγε γιατί βαριέμαι να πατήσω και το κουμπί μαζί σου».

«Βγάλε τη ζακέτα»

«Θες να βγάλεις τη ζακέτα;» της λέει ο επόμενος.

«Γιατί να τη βγάλω;» ρωτάει η κοπέλα κι εκείνος λέει: «Για να σε δω λίγο παραπάνω. Βγάλτην να βγάλουμε κάνα story. Έλα, δείξε κάτι παραπάνω. Θα σε βγάλουμε βίντεο, θα σε δουν όλοι».

«Σ’ έχω ήδη βίντεο, οπότε πρέπει να βγάλεις και κάτι παραπάνω. Ή θα βγάλεις κάτι παραπάνω, ή θα ανέβει το βίντεό σου στο Instagram! Αν βγάλεις κάτι παραπάνω, δε θα σε δει κανείς. Θα σε δω μόνο εγώ», επιμένει.

Χυδαίες προτάσεις

Στην συνέχεια, το βίντεο γίνεται πραγματικά τρομακτικό. Σε διάλογο με άνδρα που δηλώνει 18 ετών ο άνδρας λέει: «Ξέρεις τι; Δεν ξέρω αν η @@@@ μου είναι μεγάλη ή μικρή. Αυτό που ακούς. Δεν ξέρω. Γίνεται απλά να τη δεις και να μου πεις αν είναι μεγάλη ή μικρή για σένα;».

Ακολούθως, άνδρας που δηλώνει 27 ετών, ρωτά την κοπέλα που λέει ότι είναι ανήλικη: «Φαντάζομαι δεν έχεις ολοκληρώσει». Η κοπέλα ρωτάει «γιατί ρωτάς;» κι εκείνος λέει: «Ποιο είναι το όριό σου;». Εκείνη του απαντά πως το όριό της είναι το… νόμιμο κι εκείνος λέει: «Είναι λίγο τρομακτικό αυτό που λες. Με κάνεις να νιώθω γέρος».

Η κοπέλα του απαντάει πως «για κάποιο λόγο όμως έχουν γραφτεί οι νόμοι».

Κι εκείνος απαντά: «Για κάποιον άλλο δεν τηρούνται».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Η κοκαΐνη και άλλα φάρμακα καταστρέφουν τον εγκέφαλο. Δοκιμάστε όλους τους υποψηφίους για πολιτικό αξίωμα για χρήση ναρκωτικών πριν από κάθε εκλογή. Αυτοί οι άνθρωποι ψηφίζουν όλους τους νόμους του HOMO.

  2. Panos , εάν αυτό που λες το είχαν κάνει οι πολίτες γονείς , οργανωμένοι και δικτυωμένοι σε όλη την χώρα , σήμερα δεν θα υπήρχαν στο Ίντερνετ ανώμαλοι . Και οποίος καταλαβε , καταλαβε….

  3. Και οι σημερινοί γονείς που είναι;στο φεισμπουκ, στα μαγαζιά για ψώνια, πωςθα πανε για καφε με την φίλη τους πως θα βρουν γκομενο η γκόμενα αυτά τους ενδιαφέρον και τα παιδια τους ανεξέλεγκτα μην αναρωτιόμαστε πως συμβαίνουν όλα αυτά γνωρίζουν τι κάνει το παιδι τους; γνωρίζουν τι αισθανεται;είμαι μανα 6παιδιων και τα παιδια μου ξέρω ανά πασα στιγμή τι κάνουν και τι έχουν και δω μπαίνω όταν κοιμουνται η όταν είναι στο σχολείο τους

  4. Τι δουλειά έχει ρε ένα μικρό παιδί να ανοίγει τέτοιες συζητήσεις με έναν άγνωστο στο διαδίκτυο; οι γονείς μας εμάς όταν είσασταν μικρά παιδιά μας έλεγαν συνέχεια…και όπως είπαμε ποτε δεν μιλάμε σε άγνωστο,ποτέ δεν δεχόμαστε αν μας δώσει κατι,ποτέ ποτέ ποτε και τώρα δεκάχρονα έχουν πρόσβαση στον υπολογιστή και κάνουν άνετες κουβέντες με κάθε αγνωστο

  5. βλέπετε πόσο ανώμαλοι κυκλοφορούν σε αυτήν τη χώρα….οι μισοί και πάνω ανώμαλοι….ο γείτονας σας ο δάσκαλος ο προπονητής ο φίλος ο συγγενής όλοι ανώμαλοι.

  6. ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑΡΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ . ΟΤΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΓΙΑΠΟΝΕΖΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ

  7. Αυτό που κάνουν τα παιδιά σας είναι λες και έχουν βγει έξω και μιλάνε με όποιον βρουν μπροστά τους και μάλιστα έξω η πλειοψηφία κρατάει τους τύπους, επιτρέπετε στα παιδιά σας να μπαίνουν με τέτοιο τρόπο στο ίντερνετ, είναι ένας χώρος που στην πλειοψηφία βγαίνει ο κακός του εαυτός γιατί νιώθουν όλοι προστατευμένοι! Είναι δυνατόν να υπάρχει εφαρμογή να βλέπεις αγνώστους από κάμερα και να μιλάς μαζί τους! Αφού είστε περήφανοι ότι είστε εξελιγμένοι και δεν σας ξεπέρασε η εποχή τότε βγάλτε τα πέρα με αυτό το τέρας που αφήσατε να εισβάλει έτσι στη ζωή σας.

  8. Ρε πούστη μου.. Θα με βάλετε στο τρυπάκι να ανοίξω και εγώ λογαριασμό,έτσι για χόμπι,να σας κεράσω ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ… Ελευθερό χρόνο,πιστέψτε με έχω.
    Υ.Γ. Και στ’αρχίδια μου αν το βλέπει και η Δίωξη Ηλεκ. Εγκλ. !!!!!!!!

  9. ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ λέμε… Μόνο αηδία,αποστροφή,και ΟΡΓΗ νιώθεις απέναντι σε τέτοιους “ανθρώπους” ΑΝ είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ..

Comments are closed.