“Σεξουαλική επανάσταση” στο καλλιτεχνικό πατινάζ – Τα καυτά φορέματα των αθλητριών ανεβάζουν την θερμοκρασία στον πάγο (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
pat1

Ολοένα και περισσότερες είναι οι αθλήτριες του καλλιτεχνικού πατινάζ δεν επιλέγουν να φορέσουν το κλασσικό κορμάκι αλλά προτιμούν πλέον να φορούν σέξι εφαρμοστά διάφανα ρούχα που περισσότερα δείχνουν παρά κρύβουν.

Οι λάτρεις του αθλήματος μιλούν για «μόδα στριπτιζ» ενώ κάποιοι κακεντρεχείς μπαίνουν στις προσωπικές σελίδες των αθλητριών που εμφανίζονται με τέτοια φορεσιά και γράφουν σχόλια, όπως «πόσα χρεώνεις την ώρα» και διάφορα άλλα παρόμοια.

Τελευταίο θύμα η ρωσίδα πρωταθλήτρια Μεντβέντεβα η οποία είχε εμφανισθεί σε έναν αγώνα φορώντας ένα στενό σετ από λάτεξ για μπούστο και για φουστίτσα.

Άλλες αθλήτριες που έχουν εμφανιστεί με τη νέα φορεσιά είναι η Ελισάβετ Τουκταμούσεβα η οποία μάλιστα κατά τη διάρκεια του νούμερου της έκανε στον πάγο μιμήσεις από κινήσεις στριπτιζ, βγάζοντας ένα ένα τα ρούχα της.

Το ίδιο και η ολυμπιονίκης Αλίνα Ζακίντοβα η οποία είχε ντυθεί σαν τη Λάρα Κρόφτ και καθώς έκανε πατινάζ πετούσε ένα ένα τα ρούχα της στον πάγο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response