Σεκιουριτάς ξυλοφόρτωσε ηλικιωμένο που ήθελε να μπει χωρίς ραντεβού στη ΔΕΔΗΕ..(βίντεο)

Κοινοποίηση:
prosopiko-fylaxis-02804350-390x250

Εικόνες που προκαλούν θλίψη για την βίαιη στάση ενός υπαλλήλου σεκιούριτι, προς ηλικιωμένο πολίτη, αποτυπώνονται στο βίντεο που καταγράφηκε έξω από υποκατάστημα της ΔΕΔΔΗΕ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του neakriti.gr, ο ηλικιωμένος επιχείρησε να μπει σε υποκατάστημα της ΔΕΔΔΗΕ στην περιοχή Τσαλικάκι χωρίς να έχει κλείσει πρώτα ραντεβού. Ο υπάλληλος σεκιούριτι τον σταμάτησε και του είπε ότι απαγορεύεται να μπει εφόσον δεν είχε προγραμματίσει την επίσκεψή του, με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να λογομαχήσουν και στη συνέχεια να έρθουν πιαστούν στα χέρια.

Ο υπάλληλος σεκιούριτι όπως θα δείτε και στο βίντεο, κλωτσάει με τα πόδια του τον ηλικιωμένο ο οποίος είναι πεσμένος στην πόρτα, ενώ πολίτες που βρίσκονται έξω, αντιδρούν και καλούν την αστυνομία.

Ο διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ Ηρακλείου Παύλος Βαρδουλάκης μίλησε στο neakriti.gr και ανέφερε ότι ο πολίτης εξυπηρετήθηκε από τον ίδιο στο γραφείο του και εξετάστηκε το αίτημά του, τονίζει όμως ότι η εταιρία φύλαξης  έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις γι αυτή την συμπεριφορά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Δεν νομίζω ο σεκιούριτι να έδειρε τον γέρο .Δε τον κόβω για κρετινο κι καθυστερημένο

  2. Μητσάκο αγράμματε σεκιουριτά εάν το κάνεις πουθενά αυτό και ασκήσεις βία σε άνθρωπο η εταιρεία που σε έχει με συνοπτικές ενέργειες σε στέλνει στον αγύριστο ,με τη μήνυση που σε κάνουν χάνεις την άδεια που έχεις και γενικά τρέχεις και δεν φτάνεις ,και σε όλες τις σχολές σε ΙΕΚ και οπουδήποτε γίνονται μαθήματα σγια άδεια σεκιούριτι το πρώτο πράγμα που σε μαθαίνουν είναι για την ασφάλεια σου ,και μετά δεν έρχεσαι σε αντιδικία – χειροδικία με κανένα και για κανένα λόγο το κατάλαβες ράμπο της συμφοράς .

  3. Καλά του έκανε, νομίζουν ακόμα οι υπηρεσίες είναι το τσιφλίκι του πατέρα τους και κάνουν ότι γουστάρουν . Και δεν είδα κάνα ξυλοφόρτωμα κάνα σπρώξιμο και πάρτον κάτω , μην έπεσε και επίτηδες και έχει τον άλλο στημένο έξω και του λέει τράβα τράβα , αν τον ξυλοφόρτωνε δεν νομίζω να είχε κουράγιο ούτε να σηκωθεί .

  4. Ακριβως και λιγες του εριξε.Εχει πηξει στους βρωμογερους ολη η χωρα που κυκλοφορουνε αργοσχολοι και την ψαχνουν

    1. Καλά που υπάρχουνε και οι βρωμόγεροι, που κάνουν εξωτερικές δουλειές, που φυλάνε τα εγγόνια, όταν οι γονείς τους εργάζονται και από τη σύνταξή τους σε χαρτζιλικώνουν, άνεργε αριστερέ κοπρίτη του πληκτρολογίου. Έτσι – βρωμόγερο – να πεις τον πατέρα σου και έτσι “βρωμόγερε” θα σε πει το παιδί σου, αληταρά. Αν και από τη διατύπωση του κειμένου σου, μάλλον αλβανό ή ρωσοπόντιο ή αράπη σε κόβω, τσογλάνι.

  5. Καλά τον έκανε….αρχιδιπριχτης θα ήταν ο γέρος…..αλλοδαποι γέροι η πληγή της χώρας….κεαδα….

  6. εαν το εκανε στον πατερα μου θα του τσάκιζα ολα τα κοκκαλα..

  7. 1ον Κάνεις μήνυση την εταιρεία και τον υπάλληλο SEKIOYRITI 2ον Ζητάς αποζημίωση για ηθική και σωματική βλάβη -ψυχική οδύνη και 3ον η ΔΕΔΔΗΕ σταματά τη σύμβαση με την συγκεκριμένη εταιρεία SEKIOYRITI ( υπόψιν ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ότι ο σεκιουριτάς στην ουσία είναι διακοσμητικό στοιχείο- γλάστρα και δεν έχει καμία δικαιοδοσία να απλώσει τα ξερά του σε άνθρωπο ,μόνο με συναίνεση του ιδίου π,χ για έλεγχο στο γήπεδο, οτιδήποτε λάθος παρατηρήση η δει ο σεκιουριτάς το αναφέρει στους αρμόδιους και αυτή δίνουν τη λύση , έτσι απλά ) θα μπορούσα να γράψω και άλλα αλλά δεν θα κάνω και μάθημα που νομίζουν μερική ότι είναι ο ράμπο.

    1. Ο σεκιουριτάς έχει δικαίωμα και υποχρέωση να κάνει συστάσεις, δεν έχει δικαίωμα να ασκήσει βία εκτός εάν δεχθεί επίθεση τότε έχει δικαίωμα να αμυνθεί, δεν θα κάτσει να τις φάει κιόλας. Επίσης έχει και δικαίωμα να κάνει σύλληψη όπως κάθε Έλληνας πολίτης αρκεί κατά τη διάρκεια της σύλληψης να μην καταπατήσει τα συνταγματικά κατοχηρωμένα δικαιώματα του συλληφθέντα και να καλέσει άμεσα τις αρμόδιες αρχές (το γράφει ο Ποινικός Κώδικας). Όσο αφορά τα γήπεδα, μπορεί να κάνει συναινετικό σωματικό έλεγχο σε αντίθεση με τους αστυνομικούς που κάνουν υποχρεωτικό σωματικό έλεγχο. Αν όμως κάποιος εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο έχει το δικαίωμα να τον απομακρύνει.

    2. Για τράβα στη Βουλγαρία και κάνε μάθημα ή στην Ρωσία για το καθήκον του σεκιουριτά
      Θα γελάνε 10 χρόνια αν τα πεις αυτά
      Θα σου πούνε ε τότε να κάτσουν να τον σφάξουν κιόλας και να μην βγάλει άχνα γιατί δεν θα υπάρχει συναίνεση στην διακοπή του σφαγείου
      Επίσης επικαλείται ο φύλακας λεκτική βία και αποζημίωση για ψυχική οδύνη το ίδιο αν δεν είναι συνεργάσιμος ο πωλητής με τις ισχύουσες υποδείξεις του σεκιουριτά

    3. 4ον ΠΑΣ ΠΑΛΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΩΣΤΑ…ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΜΙΑ ΛΕΞΗ…ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗ ΛΕΞΗ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ

    4. Μαθε πρωτα Ελληνικα και μετα κανε μαθημα Χρηστακη…

Comments are closed.