«Σεισμός» με την Ελένη Μενεγάκη: Αποκαλύφθηκε η πραγματική σχέση της με τον Γιάννη Λάτσιο 11 χρόνια μετά το διαζύγιο

Κοινοποίηση:
menegaki_latsios_sxesi

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος δεν είναι πια μαζί εδώ και 11 χρόνια, με το πρώην ζευγάρι όμως να μην έχει χάσει τις επαφές του και τα δημοσιεύματα να μιλούν για το πώς είναι σήμερα η σχέση τους.

Οι δυο τους, άλλωστε, έχουν αρκετά να τους συνδέουν. Βρίσκονταν για πολλά χρόνια σε έναν ευτυχισμένο γάμο, ο οποίος τους απέφερε τρία παιδιά, με συνέπεια να είναι πάντοτε υποχρεωμένοι να έχουν επαφές. Φαίνεται, μάλιστα, ότι η κατάσταση τα τελευταία χρόνια έχει εξομαλυνθεί αρκετά.

Σύμφωνα με περιοδικό, μάλιστα, υπήρξε αποκάλυψη για το είδος της επαφής που έχουν, λίγο μετά την πρεμιέρα της «Βασίλισσας» της τηλεόρασης στο Mega. Όπως αναφέρεται, η σχέση τους είναι καθαρά φιλική, με την Ελένη και τον Λάτσιο να ξεπερνούν προβλήματα, που ίσως υπήρξαν το τελευταίο διάστημα μεταξύ τους, βάζοντας ως προτεραιότητα το καλό των παιδιών τους.

Πότε και γιατί ακριβώς είχαν χωρίσει

Ένα μοιραίο ταξίδι τίναξε στον αέρα τον πιο πολυσυζητημένο γάμο της showbiz. Πού κρύβεται τελικά η αλήθεια για το περιβόητο διαζύγιο Ελένης-Γιάννη;

Στα Μελίσσια, στα Άχλα ή μήπως στη Μυτιλήνη; Και πότε πραγματικά χώρισαν; Έχουμε την απάντηση και σε αυτά το ερωτήματα για τον πόλεμο της δεκαετίας. Όταν στις 29 Ιανουαρίου 2010 ο Γιάννης Λάτσιος και η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωναν το διαζύγιό τους όλοι έπαθαν σοκ. Η βόμβα που είχε σκάσει είχε προκαλέσει τεράστια έκπληξη, αφού θεωρούνταν το πιο λαμπερό κι ευτυχισμένο ζευγάρι, το ζευγάρι-πρότυπο της ελληνικής showbiz. Ήταν όμως πράγματι βόμβα η ανακοίνωση του διαζυγίου ή φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων και απλώς δεν πήγαινε άλλο η κατάσταση που είχε διαμορφωθεί; Η βασίλισσα της τηλεόρασης κάνει μία αποκάλυψη-σοκ που μέχρι τώρα αποτελούσε και το μεγάλο μυστικό του γάμου της με τον Λάτσιο. Και μάλιστα με τον πιο επίσημο τρόπο, μέσα από την αγωγή που έχει καταθέσει σε βάρος του πρώην συζύγου της. Πότε χώρισαν πραγματικά Ελένη και Γιάννης; Για πόσο καιρό ήταν δύο ξένοι μέσα στο ίδιο σπίτι;

«Μελίσσια 29-01-2010. Έπειτα από εννέα χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση τριών ανήλικων ακόμα παιδιών, αποφασίσαμε από κοινού να προχωρήσουμε πλέον ο καθένας χωριστά ως πρόσωπα αλλά πάντα μαζί ως γονείς που μοιράζονται την αγάπη για τα παιδιά τους και την αγωνία για το μέλλον τους. Είμαστε σίγουροι ότι η απόφασή μας αυτή θα υποστηριχθεί και θα γίνει σεβαστή από όλους». Με αυτά τα λόγια ο Γιάννης και η Ελένη ανακοίνωναν το τέλος του μυθικού τους γάμου, δείχνοντας μάλιστα προς τα έξω την εικόνα ενός ζευγαριού που, παρά την απόφαση που πήρε, παραμένει αγαπημένο. Βέβαια η τωρινή τους διαμάχη γκρέμισε αυτή την εικόνα, ενώ η Ελένη στην αγωγή της «σκάει» τη βόμβα: Το ζευγάρι ήταν σκοτωμένο από την αρχή και όχι μόνο τον τελευταίο καιρό. Για περισσότερα από τέσσερα χρόνια οι σχέσεις τους είναι ανύπαρκτες, άσχετα από τις δηλώσεις αγάπης που έκαναν κατά καιρούς!

Η Ελένη ανάβει το φιτίλι στην αγωγή της. «Η σχέση μας είχε πλέον διαρραγεί». «Ήμασταν τσακωμένοι». Αυτές είναι οι χαρακτηριστικές φράσεις που χρησιμοποιεί, ενώ στη συνέχεια αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό. Πότε γράφτηκε πραγματικά το φινάλε του γάμου της. Όπως αποκαλύπτεται, Μενεγάκη και Λάτσιος ήταν δύο ξένοι στο ίδιο σπίτι τουλάχιστον ένα εξάμηνο πριν από την κοινή τους ανακοίνωση. Το τελευταίο τους κοινό ταξίδι έγινε στις 12 Ιουλίου 2009 με προορισμό τη Μυτιλήνη και ουσιαστικά εκεί γράφτηκε με επεισοδιακό τρόπο ο επίλογος σε μίια σχέση που πολλοί τη θεωρούσαν ιδανική. Αποδείχτηκε όμως ότι δεν ήταν.

Η αποκάλυψη-σοκ της βασίλισσας της ελληνικής τηλεόρασης, αναφέροντας και ημερομηνίες, γίνεται στην προσπάθειά της να καταρρίψει τους ισχυρισμούς του Λάτσιου ότι αυτός είχε αναλάβει όλα τα έξοδα του σπιτιού. Η Ελένη αμφισβητεί κάποιες από τις αποδείξεις που έχει προσκομίσει ο πρώην σύζυγός της και τότε γίνονται οι μεγάλες αποκαλύψεις. Συγκεκριμένα, ενώ παραδέχεται ότι όταν το ζευγάρι πήγαινε ταξίδια στο εξωτερικό, ο Λάτσιος ήταν εκείνος που πλήρωνε, αναφέρεται σε δύο παραστατικά που έχει προσκομίσει ο πρώην σύζυγός της από ξενοδοχεία του εξωτερικού. Το ένα από αυτά έχει ημερομηνία 14 Σεπτεμβρίου 2009, τεσσερισήμισι μήνες δηλαδή πριν από την κοινή τους ανακοίνωση. «Εγώ δεν πήγα γιατί πλέον η σχέση μας είχε διαρραγεί» αποκαλύπτει κατά γράμμα στην αγωγή της, δείχνοντας ότι η πραγματικότητα ήταν τελείως διαφορετική από αυτή που ήθελε να παρουσιάσει το ζευγάρι. Και όχι μόνο αυτό, αλλά αμφισβητώντας τιμολόγιο διάσημου ξενοδοχείου του Παρισιού που προσκόμισε ο σύζυγός της, με ημερομηνία 2 Οκτωβρίου 2009 παραδέχεται ότι ήταν και τότε «σκοτωμένοι». Εκείνη την ημέρα η Ελένη ισχυρίζεται ότι δούλευε και δεν μπορούσε να είναι στο Παρίσι για να αναφέρει επί λέξει στη συνέχεια: «Ήμασταν και τσακωμένοι».

Ο άγριος σκοτωμός που σήμανε και το τέλος του γάμου γράφτηκε στο τελευταίο τους κοινό ταξίδι στη Μυτιλήνη, στις 12 Ιουλίου του 2009. Λεπτομέρεια; Το ταξίδι έγινε αμέσως μετά την επιστροφή της από τα Άχλα, όπου είχε πάει πρώτη φορά (για μία εβδομάδα περίπου) έπειτα από παρότρυνση των κουμπάρων της Κωστόπουλου και Μπαλατσινού και ο Λάτσιος δεν μπορούσε να πάει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Εκεί η Ελένη γνώρισε τον άντρα που τη σημάδεψε, τον Ματέο Παντζόπουλο. Το γυαλί είχε ραγίσει κι έσπασε οριστικά τον μοιραίο Ιούλιο στη Μυτιλήνη. Εκεί που οι δυο τους έπειτα από έντονους διαλόγους κατάλαβαν ότι δεν μπορούσαν να είναι μαζί.

Πηγή: athensmagazine.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Επέστρεψε στην τν και πρέπει να ξαναγίνει ντόρος γύρω από το πρόσωπο της και με τα προσωπικά της και αφού δεν έχει νέα πιάνουν τα παλιά περσινά ξινά σταφύλια

  2. Λατσιος ο μεγαλυτερος προμοτερ.Οποια θελει να παει “μπροστα” περναει πρωτα απο το κρεβατι του

  3. Όλες αυτές πηγαίνουν με όποιον είναι στα πάνω του για να μην είναι στην αφάνεια… δεν τις νοιάζει με ποιον θα κοιμηθούν αν είναι ωραίος
    μόνο το γιαλί ….όταν βαρεθούν τον ένα άλλος πάνω…τα πόδια είναι πάντα ανοιχτά .κοπιάστε φωνάζουν….στ ανάθεμα όλες τους

  4. Όλες τάχα έχουν προβλήματα στο γάμο τους αλλά αν δεν βρουν πρώτα τον επόμενο χορηγό δεν σκέφτονται ποτέ να χωρίσουν. Σαν τις μαϊμούδες που δεν εγκαταλείπουν ποτέ το δένδρο που τις στηρίζει, αν δεν πιαστούν πρώτα από το κλαδί του επόμενου….

  5. H Mενεγάκη παντρεύτηκε τον Λάτσιο ως ζωντοχἠρα. Από τα 16 της ερωμένη εμπόρου της οδού Αριστοτέλους, από τα 20 της σύζυγος του για ένα έτος, μετά για επίσης ένα έτος με μπουζουκτσή, κατόπιν με γόνους επιχειρηματιών.
    Οταν ο Λάτσιος ανέλεβε διευθυντής προγράμματος στο κανάλι του Μηνά Κυριακού, της την έπεσε και ούτω πως προέκυψε ο γάμος.
    Γνωστή η φωτογραφία στην παραλία της Άχλας, ο Παντζόπουλος ξαπλωμένος δίπλα η Μενεγάκη και η Μπαλατσινού. Καλά ο Λάτσιος ο συμπατριώτης του Πέτρος Κωστόπουλος που ήταν; Μήπως ξεβλάγευε τους Αθηναίους, το βλαχαδερό!

  6. Στα παλαιότερα των υποδημάτων μας για το διαζύγιο του κερατωμενου ασχημοβατραχου με την ξανθοπατσαβουρα.

  7. Στα @@ μας Εδώ η Ελλάδα καιγεται και το …………… χτενίζεται

  8. Τουλαχιστον ενα εξαμηνο πριν,ο ταρανδος Γιαννης δεν χωρουσε να περασει απο τις πορτες γιατι κοπαναγαν τα κερατα του.

  9. Παντως εδω και χρονια την ξερουν ολοι για την γυφτοτσιγγουνια της

Comments are closed.