Σεισμός: Η άγνωστη σχέση του Κάρολου και της Νταϊάνα! Δεν ήταν μόνο σύζυγος της!

Κοινοποίηση:
96da15_diana

Η άγνωστη σχέση του Κάρολου και της πριγκίπισσας Diana τότε προκάλεσε σεισμό στο Buckingham! Η αλήθεια όμως είναι ότι η αποκάλυψη ότι δεν ήταν μόνο σύζυγος της προκαλεί σοκ μέχρι και σήμερα!

Η πριγκίπισσα Diana όπως είναι ήδη γνωστό γνώρισε τον μελλοντικό σύζυγό της μέσω της μεγαλύτερης αδερφής της, Σάρα. Ο πρίγκιπας Κάρολος και η Σάρα ήταν για λίγο καιρό ζευγάρι στα τέλη της δεκαετίας του ‘70, κι έτσι τον γνώρισε η Diana.

«Εγώ τους σύστησα» είχε πει η Σάρα. Οι δύο αδερφές ήταν πολύ δεμένες και συχνά ταξίδευαν μαζί, μέχρι τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνας. Η ίδια είχε δηλώσει πως η Σάρα ήταν «το μόνο πρόσωπο που μπορώ να εμπιστευτώ».

Αυτό που δεν γνωρίζει πολύς κόσμος όμως είναι ότι η Diana και ο Κάρολος ήταν, στην πραγματικότητα, μακρινοί συγγενείς.

Ήταν 16α ξαδέρφια, μακρινοί απόγονοι του βασιλιά Ερρίκου του 7ου. Όπως και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ που είναι συγγενής με την σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον. Συγκεκριμένα, είναι 12α ξαδέρφια από τον Σερ Τόμας Λέιτον.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Εγώ ξέρω πως είδα ένα ντοκιμαντέρ με την Diana και κατέληξα πως την άρεσε πολύ το πουλάκι.Ήταν λάτρης.

  2. Ο Κάρολος είναι και γλυξβούργος και γενικώς γερμανός. Ο παππούς του Γεώργιος Ε΄ενυμφεύθη Αγγλίδα κόμησσα και ο ίδιος την Αγγλίδα Νταϊάνα και ως εκ τούτου οι απόγονοι διαθέτουν και αγγλοσαξωνικό DNA.
    Είναι επίσης β΄εξάδελφος με τον «ημέτερο» Κωνσταντίνο, που είναι θείος της συζύγου του Άννας Μαρίας.
    Η πρόγιαγια του Βικτωρία είχε παντρευτεί τον α΄εξάδελφο της Αλβέρτο, υιό του δούκα Σαξκοβούργου-Γκοθα Ερνέστου Γ΄αδελφό της μητέρας της, επίσης Βικτωρίας, και αδελφός του Λεοπόλδου Α΄ του Βελγίου. Αυτόν σχεδίαζαν οι μεγάλες δυνάμεις της εποχής να μας τον φέρουν για βασιλέα το 1829. Βολεύτηκε όμως το 1830 με την σύσταση του τεχνητού κράτος του Βελγίου.

Leave a Response