Σεβαστούπολη: Η στιγμή της ουκρανικής πυραυλικής επίθεσης στο ρωσικό αρχηγείο του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Clipboard01

Σε ένα εντυπωσιακό πλήγμα προχώρησαν το μεσημέρι της Παρασκευής (22/9) οι Ουκρανοί οι οποίοι κτύπησαν με βρετανικούς πυραύλους cruise  Storm Shadow, το αρχηγείο του  ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας στην Σεβαστούπολη της Κριμαίας.

Όπως ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ένας στρατιωτικός σκοτώθηκε από την επίθεση, ενώ καταρρίφθηκαν και πέντε πύραυλοι.

«Σήμερα το απόγευμα, το καθεστώς του Κιέβου εξαπέλυσε πυραυλική επίθεση στην πόλη της Σεβαστούπολης. Κατά τη διάρκεια της απόκρουσης της πυραυλικής επίθεσης, τα Στρατεύματα Αεράμυνας κατέρριψαν πέντε πυραύλους. Ως αποτέλεσμα της επίθεσης, το ιστορικό αρχηγείο του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας υπέστη ζημιές», αναφέρει η ανακοίνωση.

Το υπουργείο πρόσθεσε ότι «σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, ένας στρατιωτικός σκοτώθηκε».

Νωρίτερα, ο κυβερνήτης της Σεβαστούπολης Μιχαήλ Ραζβοζάγιεφ δήλωσε ότι οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις εξαπέλυσαν πυραυλική επίθεση κατά της έδρας του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας. Ένα θραύσμα ενός πυραύλου έπεσε κοντά στο ρωσικό θέατρο Lunacharsky Drama Theater.

Το αρχηγείο του Στόλου βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Σεβαστούπολης, με πολλές μη στρατιωτικές εγκαταστάσεις σε κοντινή απόσταση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Με λίγα λόγια ο Ζελενσκι το έχει ξανακάνει χτυπάει μια πολη οκ Ρωσική με ελληνικό όνομα που σιμενει ότι έχει Έλληνες εκεί που προσχοντε στο ρωσικό ημερολόγιο ελπίζω να έχουν φύγει από εκεί κλπ

  2. Με λίγα λόγια ο Ζελενσκι το έχει ξανακάνει χτυπάει μια πολλή οκ Ρωσική με ελληνικό όνομα που σιμενει ότι έχει Έλληνες εκεί που προσχοντε στο ρωσικό ημερολόγιο ελπίζω να έχουν φύγει από εκεί κλπ

  3. Η Σεβαστουπολη είναι ένα στρατηγικό σημείο ο Χίτλερ έχασε την μάχη σε όλα τα μέτωπα Ρωσία γονάτισε έκλαψε κλπ όταν διατάχθηκε οπισθοχωρηση η στρατηγοί ζήτησαν να τους σκοτώσουν είπαν εδώ αποδεκατηστηκαμε και πάθαμε χειρότερα από των Ναπολέων ένας όμως κατάφερε να πάρει Σεβαστουπλη και να ύψωσαν σημαία στο ρωσικό φρούριο κλπ οπότε δεν υπολόγισε τα ρώσικα στουκας κλπ η Ρώσοι τους έριχναν ψωμί τα αεροπλάνα κλπ αλλά η Γερμανοί έτρωγαν άλογα σε 6 μήνες παραδόθηκε όλοι η ταξιαρχίας των Γερμανών κλπ οπότε η Σεβαστουπολη είναι το ποιο στρατηγικό σημείο κλπ

Comments are closed.