Σασμός: Η ΦΟΒΕΡΗ σκηνή με τον σκύλο του Πετρή συγκίνησε και το Twitter έλιωσε από το κλάμα(ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
ΒΒΒΒΒΒ

Η Μανταρίνα, ο αγαπημένος σκύλος του Πετρή, συγκίνησε τους τηλεθεατές στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς “Σασμός“. Ο σκύλος αποχαιρετά το αφεντικό του στην κηδεία και το Twitter “λυγίζει”.

Δείτε μερικά από τα καλύτερα σχόλια για την Μανταρίνα

Μετά το θάνατο του Πετρή, όλες οι ισορροπίες στη σειρά του Alpha «Σασμός» έχουν αλλάξει. Οι εξελίξεις της επόμενης εβδομάδας θα είναι ραγδαίες, καθώς η ζωή του Αγγελου ανατρέπεται, αφού ανακαλύπτει ότι ο Μάρκος ήταν ο πατέρας του.

Η άρνηση του Αστέρη να μιλήσει ενώ οδηγείται στον Εισαγγελέα κάνει το μέλλον του να μοιάζει ολοένα και πιο σκοτεινό. Ο Μαθιός, από την άλλη, έχει το μεγαλύτερο βάρος να σηκώσει: Την απελπισμένη έκκληση που του κάνει ο Αστέρης από τη φυλακή. Θα πείσει την Αργυρώ να πάει να τον δει; Μέσα στη δίνη των γεγονότων, ο Αγγελος, συντετριμμένος από την αποκάλυψη της μεγάλης αλήθειας της ζωής του, αφήνεται σε ένα αποκαλυπτικό ταξίδι μνήμης με τον παπα-Μιχάλη. Η σύγκρουσή του με την Καλλιόπη θα τον αφήσει ακόμα πιο μετέωρο. Ομως, η ώρα της τελικής αποκάλυψης μοιάζει να έχει πια φτάσει.

Ο Αγγελος, συγκλονισμένος από την αποκάλυψη για την ταυτότητα του πατέρα του, αποκαλύπτει ποιος είναι ο πατέρας του στην Αργυρώ και τη Μαρίνα. Το νέο αυτό σοκάρει τη Μαρίνα και την κάνει να πιστεύει ότι η σχέση της με τον άντρα της δεν είναι αυτή που πίστευε μέχρι τώρα. Ενώ ο Αστέρης συνεχίζει να διατηρεί την ίδια άρνηση απέναντι σε όσους μάταια προσπαθούν να του αλλάξουν γνώμη, ο ανακριτής αρχίζει να καλεί μάρτυρες για κατάθεση. Η Θοδώρα αποφασίζει να ξαναρχίσει δουλειά. Θα έχει, όμως, μια συνάντηση που θα εντείνει τις ενοχές της. Η Καλλιόπη, πιεσμένη από την άρνηση του Αστέρη να μιλήσει, θα πάρει μια πολύ ριψοκίνδυνη απόφαση για να σώσει το γιο της.

Η Καλλιόπη ετοιμάζει ένα παράτολμο σχέδιο για να βοηθήσει το γιο της και προσπαθεί να εμπλέξει σ’ αυτό τον Μαθιό παρά τις αντιρρήσεις του. Το κουβάρι για τη σχέση του Μάρκου και της Ανθούλας ξετυλίγεται, και ο Αγγελος αποκαλύπτεται ότι είναι το χαμένο τους παιδί. Ο Μανόλης αποφασίζει να αναλάβει δράση και να βοηθήσει ενεργά τη Θοδώρα στη σχέση της με τον Γιώργη. Η Αργυρώ παραδίδεται ολοένα και περισσότερο στο μίσος της για τον Αστέρη, τη στιγμή που η πρώτη συνάντηση μαζί του μετά το έγκλημα θα αποβεί τραυματική και για τους δύο. Η οικογένεια των Βρουλάκηδων θα αποκτήσει και επίσημα ένα νέο μέλος, και τίποτα δεν θα είναι το ίδιο από εδώ και μπρος.

Τέλος, καθώς Μαρίνα και Αργυρώ προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους μετά το θάνατο του Πέτρου, ο Αγγελος γίνεται το μοναδικό φως στη ζωή τους. Ομως, ενώ εκείνος έρχεται όλο και πιο κοντά τους, η γιαγιά του επιφυλάσσει μία ακόμα δυσάρεστη έκπληξη για τους βιολογικούς γονείς του και το ρόλο που έπαιξε εκείνη στη χαμένη οικογένειά του. Η Καλλιόπη από την άλλη, παλεύοντας λυσσασμένα να σώσει τον Αστέρη από τη φυλακή, εκθέτει τον Μαθιό σε θανάσιμο κίνδυνο. Εκείνος, αποφασισμένος, συναντά τη Βασιλική για μια τελευταία φορά. Θα πετύχει το σχέδιο των Σταματάκηδων για την απόδραση του Αστέρη;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ημαρτον! Παθιάζονται με ένα σενάριο…. 🐑🐑🐑😴😴😴

  2. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ.

Comments are closed.