“Σας σιχαθήκαμε.Oι Ακρίτες είναι ενωμένοι και ενάντιοι στην ελληνική κυβέρνηση, 200 χρόνια μετά από την απελευθέρωση της Ελλάδας”

Κοινοποίηση:
1111

Η ανακοίνωση του υπουργείου επικαλείται το γεγονός ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος και εξ αυτού μπήκαν σε καραντίνα πολλοί αυτοδιοικητικοί

Η επίσκεψη του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότη Μηταράκη, στον Έβρο αναβάλλεται, λόγω της εν εξελίξει διαδικασίας ανίχνευσης COVID-19 σε στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και του εθελοντικού αυτοπεριορισμού (καραντίνας) τους.
Αυτό ανακοινώθηκε πριν λίγα λεπτά επίσημα από το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, επισημαίνοντας παράλληλα ότι κ. Μηταράκης θα μεταβεί στην περιοχή σε νέα ημερομηνία, η οποία και θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.
Όλα αυτά φυσικά, μετά την γνωστοποίηση ότι βρέθηκε θετικός ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος, με τον οποίο συναντήθηκαν προχθές οι περισσότεροι αυτοδιοικητικοί κατά την αυτοψία στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές.

Δεν αποκλείεται βέβαια, στην Κυβέρνηση να… κάνουν δεύτερες σκέψεις, μετά τον ξεσηκωμό των Εβριτών και τις μεγάλες αντιδράσεις στο ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που πάει να κάνει ο συγκεκριμένος υπουργός και η Κυβέρνηση στον Έβρο. Δεν αποκλείεται να… το πήρε πάνω του ο ίδιος ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στον οποίο κάποια στελέχη από την περιοχή ΕΘΕΣΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ το θέμα και του ζήτησαν να μην προχωρήσει ο σχεδιασμός για το Φυλάκιο Ορεστιάδας. 

Το μήμνυμα στστο διαδίκτυο από την Παγχιακή Επιτροπή ΑΓΩΝΑ

Δ.Τ. 15-1-2021 Ποιοι και πως μεθοδεύουν την “άλωση” του Έβρου και των νησιών.
Με τον γνωστό τρόπο του αιφνιδιασμού ανέλαβε για άλλη μια φορά ο Υπουργός Μετανάστευσης κ. Μηταράκης να πιάσει στον ύπνο τους ακρίτες. Αυτήν την φορά στον Έβρο. Χωρίς να έχει ενημερώσει κανέναν, προκηρύσσει στις 29-12-2020, δήθεν διαγωνισμό, την “επέκταση” του ΚΥΤ Φυλακίου Έβρου αξίας 30 εκατομμυρίων €, με λήξη προσφορών στις 31-12-2020!! Μόλις δύο μέρες μετά δηλαδή, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς!
Είναι χαρακτηριστικό ότι στην προκήρυξη της επέκτασης (ΑΔΑ: ΨΞΤΤ46ΜΔΨΟ-6ΙΚ) αναφέρεται “…στη δομή θα εγκατασταθούν οικίσκοι διαμονής καθώς και χώροι εστίασης – ψυχαγωγίας, ιατρείων, καταστημάτων, σχολείων, πλυντηρίων – στεγνωτηρίων, πολυχώρων, γραφείων διοίκησης…” . Άρα ό όρος “επέκταση” είναι παραπλανητικός εσκεμμένα, διότι πρόκειται για μία νέα δομή με τα χαρακτηριστικά πόλεως και μόνιμης διαμονής μεταναστών.
Στα μοναδικά χερσαία σύνορα που έχει η Ελλάδα με την Τουρκία θέλουν να κατασκευάσουν μία Υπερδομή-πόλη μεταναστών, έναν αυτόνομο θύλακα. Είναι μάλιστα σε απόσταση μόλις 16 χιλιομέτρων από το σημείο που διεξήχθη ο υβριδικός πόλεμος των τούρκων, μέσω των μεταναστών όπου έγιναν τα γνωστά επεισόδια στον Έβρο.
* Η παραδοχή για το τι σχεδιάζεται στον Έβρο, έγινε στο δημοτικό συμβούλιο της …Χίου(Σεπτέμβριος 2020)! Σε ερώτηση του επικεφαλής της δημοτικής παρατάξεως “Χίος Μπροστά” κ. Καραβασίλη προς τον κ. Μηταράκη, αν θα σκεφτόταν να πράξει αυτά που προσπαθεί στην Χίο και στον Έβρο, η απάντηση του Υπουργού ήταν : “ΝΑΙ και ήδη επεκτείνουμε το Φυλάκιο, που είναι δομή στον Έβρο, με χωρητικότητα ταυτόσημης της Σάμου” (στη Σάμο, κατασκευάζεται Υπερδομή με επίσημη χωρητικότητα 3.000 μεταναστών)!
* Είχε προηγηθεί η αποκάλυψη από την Παγχιακή Επιτροπή ΑΓΩΝΑ στις 4-4-2020 https://www.facebook.com/PagxiakhEpitropiAgona/posts/2734650096757831/ ότι μετά την “επιτυχία” του Έβρου, υπήρξε το εξής παράδοξο του μεταναστευτικού σχεδιασμού για το πως θα διατεθούν τα 700 εκατομμύρια € από την Ε.Ε. : Αντί να διοχετευθούν προς την καλύτερη φύλαξη των συνόρων θα διατεθούν για την κατασκευή Υπερδομών μεταναστών στα νησιά και στον Έβρο!
* Ο πολυδιαφημισμένος νέος φράχτης που κατασκευάζεται στον Έβρο καλύπτει ένα πολύ μικρό τμήμα από το σύνολο των χερσαίων συνόρων (9 χιλιόμετρα του νέου φράχτη θα καλύψουν το Πέταλο Φερών, τα επόμενα 15 την περιοχή του Κτήματος Τσιρόζη, ενώ άλλα 2,5 θα κατασκευαστούν στην περιοχή Νέα Εγνατία). Η συνοριακή γραμμή μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας στη Θράκη εκτείνεται σε μήκος 203 χιλιομέτρων! Αντιθέτως η …παρακατιανή Βουλγαρία έχει κατασκευάσει φράχτη, από το 2016, σχεδόν στο σύνολο των Βουλγαροτουρκικών συνόρων, μήκους 240 χιλιομέτρων! ‘Έτσι ενώ διαφημίζεται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη ότι “δεν περνάει κουνούπι από τον Έβρο” (δηλώσεις Χρυσοχοΐδη) το αποτέλεσμα είναι ακριβώς το αντίθετο : 5.846 παράνομοι μετανάστες εισήλθαν το 2020 στον Έβρο από την Τουρκία, ενώ στη Βουλγαρία μόνο 54! (στοιχεία Υ.Α.)
* Το απίστευτο είναι ότι αντί να διασφαλίσει η Κυβέρνηση πρώτα τα σύνορα, προβαίνει σε επεκτάσεις των μόνιμων – όπως έχει αποδειχτεί – υποδομών φιλοξενίας, ακολουθώντας το γνωστό κάλεσμα “ανοίξαμε και σας περιμένουμε”. Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Κοινοτάρχης του Φυλακίου Έβρου, κ. Χρήστος Τυρμάκης, αποδεικνύει τον παράλογο σχεδιασμό : ” Ο τμηματικός νέος φράκτης εκτείνεται από τις Καστανιές (εκεί που έγιναν τα επεισόδια) προς την Ορεστιάδα και Διδυμότειχο, ενώ οι μετανάστες εισέρχονται παράνομα από το βόρειο αφύλαχτο σύνορο μεταξύ Καστανιές και Ορμένιου, όπου το ποτάμι στενεύει.
Δηλαδή ο κ. Μηταράκης και η κυβέρνηση προβαίνει πρώτα στην αύξηση των …κλινών και των διαμενόντων και κατόπιν, εάν, εφόσον και αποσπασματικά, στην φύλαξη και την αποτροπή!
Ο παλλαϊκός ξεσηκωμός των Εβριτών είναι χαρακτηριστικός, από τις μέχρι τώρα λήψεις αποφάσεων των συλλογικών οργάνων και των θεσμών. Πως άλλωστε να ανεχτούν τον καθαρό εμπαιγμό, που από τα συγχαρητήρια της κυβέρνησης για την στάση τους στον υβριδικό πόλεμο, έρχεται ως επιβράβευση, η δημιουργία υπερδομής πόλης μεταναστών στο πιο ακατάλληλο σημείο;
Χαρακτηριστικό είναι το απόσπασμα επιστολής της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού προς τον Πρωθυπουργό : “…Ακόμη και η απλή παρουσία μεταναστών σε χώρους εγγύτατα της μεθορίου αποτελεί ένα πρόσθετο μεγάλο επιχειρησιακό πρόβλημα για τον αμυνόμενο, δύσκολο στη διαχείρισή του σε κρίσιμες στιγμές”.
Έχει τονιστεί επαλειμμένα, ότι όλος ο μεταναστευτικός σχεδιασμός, στα νησιά και στο Έβρο, πάσχει και είναι εθνικά επικίνδυνος.
Ο τρόπος με τον οποίο λαμβάνονται οι πολιτικές αποφάσεις σε τίποτα δεν θυμίζουν την προάσπιση των ελληνικών συμφερόντων, αλλά δυστυχώς το ξεπούλημα και την τυφλή υποταγή σε έξωθεν εντολές.
Έναντι χρημάτων μετατρέπουν την Ελλάδα σε μόνιμο παρκινγκ, ιδρύοντας στα ελληνοτουρκικά σύνορα 6 νέες πόλεις μεταναστών, με ότι αυτό συνεπάγεται.
“Κατάφεραν” το αδιανόητο : οι Ακρίτες να είναι ενωμένοι και ενάντιοι στην ελληνική κυβέρνηση, 200 χρόνια μετά από την απελευθέρωση της Ελλάδας!
Παγχιακή Επιτροπή ΑΓΩΝΑ
https://www.facebook.com/PagxiakhEpitropiAgona

1111

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

 1. ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ Η ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΜΕΙΣ!!!! ΤΕΛΟΣ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΟΣ!!!!

 2. Έτσι χάθηκε και το Βυζάντιο!!! Από προδότες που μετά έγιναν Φαναργιώτες για να υπηρετήσουν τους σουλτάνους αφήνοντας τους ομοεθνείς τους να κακοποιούνται. Ποιοι ήταν; Μήπως κάποιας άλλης καταγωγής ή θρησκείας; Έτσι και οι σημερινοί! Ο καρκίνος να ξέρετε ποτέ δεν θεραπεύεται, αλλά αν επαγρυπνείς προλαβαίνεις την επόμενη επίθεσή του!! Εμείς τον αφήσαμε ή και με την ψήφο μας και την κομματικοποίηση μας τον διεγείραμε και τώρα φουντώνει ανεξέλεγκτα!!

 3. Ο/Η κυβέρνηση ανθελλήνων σατανιστών-εκκλησία ιερόδουλου κουράδας λέει:

  Μην ξεχνάτε, στην Νεα Ελλάδα του Ισίδωρου του τουρκοκατσαπλιά οι μολότωφ είναι πταίσμα αν όχι νόμιμες.
  Χρησιμεύουν στη συγκομιδή των ισλαμοκαρπών, ψημένων.
  Αν το θελήσουν, τα κάνουν φλαμπέ πριν τελειώσουν, αλλιώς όταν γεμίσουν με πολιτικούς.
  Ρε ξεφτιλισμένοι κλαράδες, γινόσαστε Έλληνες μόνο όταν αποστρατευθείτε. Τώρα, κότες.

Leave a Response