“Σαμποτάζ” στην κυκλοφορία στο βιβλίο του Βοσκόπουλου, καταγγέλλουν αναγνώστες. Πάλι απέναντί μας το πρακτορείο “Αργος”; Γιατί;

Κοινοποίηση:
vivlio-tolis-300

tolis-intro

Πάλι προβλήματα, “σαμποτάζ” από κάποιους υποπράκτορες του πρακτορείου ‘Άργος”, αλητείες στη διανομή και “θάψιμο” της μεγάλης προσφοράς (για την οποία δαπανήθηκαν χρήματα από το κοστολόγιο της εφημερίδος μας), για να εκδοθεί και να διανεμηθεί το πιο πολύκροτο βιβλίο για Έλληνα καλλιτέχνη, το “Χωρίς την έγκρισή μου” , που αφορά την άγνωστη και τρικυμιώδη ζωή του Τόλη Βοσκόπουλου, καταγγέλουν δεκάδες αναγνώστες της εφημερίδος μας.

Τα προβλήματα εντοπίζονται και στα δυτικά προάστια της Αττικής και στην περιοχή Νέου Ηρακλείου- Πεύκης και Νέας Ιωνίας αλλά και σε πολλές περιοχές της Περιφέρειας.

Δεν θα μείνουμε στα τετριμμένα. Είναι πια ξεκάθαρο πως το πρακτορείο “Άργος” ο πρόεδρός του, όσοι τον ελέγχουν και όσοι τον “συμβουλεύουν”, δεν πράττει σωστά ή δεν γνωρίζει πως να πράττει σωστά και δίκαια. Πίσω από το Δοικητικό Συμβούλιου του μοναδικού πρακτορείου στην Ελλάδα, λειτουργεί παραμηχανισμός που μας δημιουργεί συνεχώς προβλήματα. Και στο καθημερινό και στο φύλλο του Σαββατοκύριακου. Κάτι που όπως έχουμε αναφέρει θα αντιμετωπιστεί μόνον δια της νομικής οδού. Δεν ματώσαμε κυριολεκτικά, για να αφήσουμε κάποιους επαγγελματίες έμμισθους τυχοδιώκτες να πριονίσουν σκληρή δουλειά 6μιση ετών.

Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ υπήρξε, υπάρχει και θα υπάρχει. Αυτοί θα πρέπει να αναλογιστούν, πόσο πληρώνονται για να μας δημιουργούν προβλήματα κι αν αξίζει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: