Σακίρα: Αυτό είναι το επίμαχο βίντεο με την ερωμένη του Πικέ – Την εντόπισε όταν εκείνος έδινε συνέντευξη

Κοινοποίηση:
unnamed-file-41

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση φέρεται να είναι η Shakira σύμφωνα με την ιστοσελίδα Page Six μετά την αποκάλυψη που έγινε από θαυμαστές της για την παράλληλη σχέση που διατηρούσε ο Πικέ όσο ακόμη ήταν παντρεμένοι.

Συγκεκριμένα, οι θαυμαστές της ήταν εκείνοι που εντόπισαν την νέα σύντροφο του πρώην συζύγου της Gerard Pique, Clara Chia Marti, σε μια συνέντευξη μέσω zoom που έδωσε ο διάσημος ποδοσφαιριστής από το σπίτι του το 2021, πριν ακόμα χωρίσουν με τη Λατίνα σταρ.

Το εν λόγω βίντεο τραβήχτηκε μέσα στο σπίτι που μοιτάζονταν με τη Shakira όταν ακόμη όλα έδειχναν να είναι ρόδινα στη σχέση τους. Πηγή ανέφερε στην Page Six ότι η τραγουδίστρια είναι «συντετριμμένη από την στιγμή που είδε ότι αυτή η γυναίκα ένιωθε ξεκάθαρα σαν στο σπίτι της στο χώρο που μοιραζόταν το ζευγάρι με τα παιδιά του».

Η Shakira, την περίοδο που γυρίστηκε το βίντεο, έλειπε ταξιδεύοντας με τα παιδιά τους. Είναι καταστροφικό για εκείνη να μάθει ότι αυτή η σχέση συνεχιζόταν για πολύ περισσότερο καιρό από όσο φανταζόταν», πρόσθεσε η πηγή που επικαλείται η ιστοσελίδα.

Ο Pique και η Shakira ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους πέρυσι μετά από 11 χρόνια κοινής πορείας. Έζησαν μαζί στη Βαρκελώνη για οκτώ χρόνια.

Δες παρακάτω το επίμαχο βίντεο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: