Σίδνεϊ: Επεισόδια έξω από την εκκλησία που μαχαιρώθηκε ο ιερέας – Πιστοί πήγαν να λιντσάρουν τον δράστη

Κοινοποίηση:
ekklisia_epeisodia3

Επεισόδια ξεκίνησαν αργά το απόγευμα της Δευτέρας έξω από την εκκλησία The Good Shepherd Church στο δυτικό Σίδνεϊ, μετά την επίθεση με μαχαίρι που πραγματοποίησε ένας άντρας σε βάρος του ιερέα Mari Emmanuel, την ώρα που εκείνος κήρυττε σε live μετάδοση.

Ο συγκεκριμένος ιερέας έχει μεγάλο κοινό που τον ακολουθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πάνω από 17.000 followers στο Facebook, ενώ απέκτησε φήμη κατά τη διάρκεια της πανδημίας όταν χαρακτήρισε το lockdown στο Σίδνεϊ ως «μαζική δουλεία» και υποστήριξε ότι τα εμβόλια είναι μάταια, επειδή η «κανονική» ζωή θα ενισχύσει την ανοσία.

Ο δράστης συνελήφθη και βρισκόταν υπό κράτηση από τους αστυνομικούς, όταν πλήθος πιστών του Emmanuel συγκεντρώθηκε έξω από την εκκλησία και προσπάθησε να τον λιντσάρει. Οι αστυνομικοί υποχρεώθηκαν να επέμβουν για να τους απομακρύνουν και η κατάσταση ξέφυγε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. όταν τον ελευθερώσουν το ανήλικο προσφυγοκοτόπουλο να του στήσουν καρτέρι και να τον στείλουν στον Αλλάχ ή στον Γιαχβέ Αδωνάι ή οπου γουστάρει τελος πάντων!

Leave a Response