Σίδνεϊ: Έτσι αφόπλισε τον δράστη η αστυνομικός που βρισκόταν κοντά στο εμπορικό κέντρο (βίντεο)

Κοινοποίηση:
sidnei1

Εκπρόσωπος της αστυνομίας αποκάλυψε, τον ρόλο που έπαιξε μια αστυνομικός, η οποία έτυχε να βρίσκεται κοντά στο εμπορικό κέντρο του Σίδνεϊ την ώρα της επίθεσης κατά πολιτών.

Σε αυτήν, ανέφερε πως ο δράστης, τα κίνητρα και η ταυτότητα του οποίου δεν έχουν προσδιοριστεί, βρέθηκε αρχικά στο εμπορικό κέντρο γύρω στις 3 το μεσημέρι (τοπική ώρα), έφυγε και επέστρεψε μετά από 20 λεπτά, ξεκινώντας να μαχαιρώνει κόσμο αδιάκριτα. Μια αστυνομικός, που έτυχε να βρίσκεται στο σημείο, κυνήγησε τον δράστη και όταν τον έφτασε, εκείνος πήγε να της επιτεθεί με το μαχαίρι που κρατούσε. Τότε, εκείνη τον πυροβόλησε και τον έριξε στο έδαφος, περιμένοντας ενισχύσεις.

Στην ίδια ενημέρωση, αναφέρθηκε πως, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο δράστης κινήθηκε μόνος του.

Για το τραγικό περιστατικό ενημερώθηκε ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας, Άντονι Αλμπανέζε, ο οποίος ανέφερε στο Χ: «Πρόκειται για τραγωδία. Έχουν αναφερθεί πολλαπλά θύματα και οι πρώτες σκέψεις όλων των Αυστραλών είναι με τους πληγέντες και τους αγαπημένους τους. Οι καρδιές μας συμπονούν τους τραυματίες και προσφέρουμε τις ευχαριστίες μας σε όσους τους φροντίζουν, καθώς και στους γενναίους αστυνομικούς και τους πρώτους ανταποκριτές μας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. στο τελευταίο βιντεάκι κάνουν σήμα στον μπάτσο ότι τον παίρνει η κάμερα και αρχίζει να κάνει ΚΑΡΠΑ στην ΚΟΙΛΙΑ!!!!!! χαχαχαχα

  2. ΕΤΣΙ.. ΟΛΟΙ, ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ !!!

  3. εδω θα ειχαν κανει δικαστηριο στον αστυνομικο που περοβολησε,!κακομοιρη χωρα,πως σε καταντησαν,οι νεοελληνες,οχι οι ελληνες,εχει διαφορα!παοκ 1926 που εισαι;

  4. Το μοσχάρι ο πορδηπουργός τους δεν λέει ότι είναι τρομοκρατική ενέργεια αφού το κτήνος μαχαίρωσε μέχρι και μωρό πολλές φορές, θα τα φορτώσουν στα ψυχολογικά του αχμέτ όλα, που έδρασε “μόνος” του με συντονιστή το τζαμί.

  5. Στέφανε τα τουρκοκάναλα και τα τουρκοσάιτ των καναλαρχών εφοπλιστών δεν λένε εθνικότητα του δράστη αλλά δεν τον λες και Αυστραλό! Εννοείται δεν λένε κσι θρήσκευμα του μελαμψού με τη χατζάρα!

    1. γιατι τον προθυπουργο αντονι αλμπανεζε τον λες αυστραλο;

Comments are closed.