Σήμα του Αρχηγού Στόλου Π. Λυμπέρη προς τα πληρώματα: ”Τούτα τα νερά είναι δικά μας” – Ετοιμοπόλεμες ανά πάσα στιγμή όλες οι Μονάδες – Συγκλονιστικό μήνυμα

Κοινοποίηση:
1

Ο αντιναύαρχος Παναγιώτης Λυμπέρης έστειλε ένα μήνυμα προς τα πληρώματα του Πολεμικού Προσωπικού, μέσα από το οποίο υποστήριξε πως αυτά τα νερά είναι της Ελλάδας. 

Τα πληρώματα έλαβαν αυτό το τηλεγράφημα από τον αρχηγό Στόλου, αντιναύαρχο Λυμπέρη.

«Καλή επιστροφή. Αναγνωρίζω ότι χρόνος πιθανής ώρας κατάπλου πάντα υπολείπεται προσδοκιών. Επαναπλέετε και τα απόνερα των πλοίων σας κουβαλάνε σε φίλιες και άξενες ακτές τη θέληση, την ικανότητα, το πείσμα και την αγάπη σας για την πατρίδα.

Η καθολική αναγνώριση και ο σεβασμός στο έργο σας και σε εσάς πολύτιμο αν και ελάχιστο αντίδωρο. Η βεβαιότητα ότι τα νερά τούτα δικά μας είναι και θα μείνουν επιβεβαιώθηκε από τη στάση σας. Τώρα είναι η ώρα των υπολοίπων να την ενισχύσουν.

Είμαι περήφανος για όλους σας. Αφιερώστε χρόνο σε αυτούς που τους λείψατε. Συμμαζέψτε τα πλοία σας. Ξεκουραστείτε.

Κρατήστε τις σημειώσεις των ημερολογίων σας εύκαιρες. Οταν χρειαστεί, τώρα ξέρετε ότι γίνεται. Και θα χρειαστεί».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. παλι μεγαλα λογια χωρις ουσια ελεος δηλαδη δεν ντρεπονται!!! αφου δεν εχουν την ψυχη να βγουνε μπροστα ,κρυβωνται πισω απο την πολιτικη αδρανεια τι το παιζουν κοκκορια

  2. ΑΣ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΟΙ ΑΞΙΟΜΑΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ? ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΙ ΣΦΟΥΓΓΟΚΟΛΑΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ? ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΤΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ??

  3. ΤΙ ΝΙΑΟΥΡΙΖΕΙ ΠΑΛΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΡΑΜΠΟ?? ΒΟΥΛΩΣΤΕΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ!! ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΡΟΔΟΤΩΝ!! ΡΕΖΙΛΙΑ!! ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΤΕ!!!

Comments are closed.