ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΚΑΛΑ. ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΕ ΠΩΣ ΚΟΛΛΗΣΕ ΚΟΡΩΝΟΪΟ. ΦΟΒΟΤΑΝ ΤΗ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΗ. ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΕΒΗ;

Κοινοποίηση:
kinigos_oplo (1)

Το περιστατικό συνέβη σε δρόμο έξω από το χωριό Ορεινή Σερρών. Εκεί βρέθηκε νεκρός ένας 47χρονος κτηνοτρόφος ο οποίος είχε εξαφανιστεί από χθες και τον οποίο αναζητούσε η οικογένεια του.

Όπως αναφέρει το diktyotv.gr οι πληροφορίες θέλουν ο 47χρόνος άνδρας να έβαλε τέλος στην ζωή του με μια καραμπίνα, η οποία βρέθηκε δίπλα του, όταν ενημερώθηκε πως είναι θετικός στον κορονοϊό, παρότι είχε εμβολιαστεί.

Ο αδικοχαμένος άνδρας φοβήθηκε πως η νόσος θα τον οδηγήσει στο Νοσοκομείο όπου και θα χρειαστεί να διασωληνωθεί. Κανείς δεν γνωρίζει για πιο λόγο ο κτηνοτρόφος θεώρησε ότι η νόσος θα πάρει τέτοια τροπή ώστε να οδηγηθεί στο νοσοκομείο και μάλιστα να διασωληνωθεί.

Σοκαρισμένο το χωριό
Ο 47χρόνος κτηνοτρόφος στο άκουσμα της είδησης πως νοσεί εξαφανίστηκε και έβαλε τέλος στην ζωή του. Η σορός του εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε κάποιο ιστορικό ψυχικού νοσήματος.

Οι κάτοικοι του χωριού δηλώνουν σοκαρισμένοι από την απόφαση του νέου άνδρα να βάλει τέλος στην ζωή του με ένα τόσο τραγικό τρόπο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

30 Σχόλια

  1. Στην αρχη ο ΕΟΔΥ έλεγε “καθίστε στο σπίτι” και πολλοί πάθαιναν υποξαιμία, έφταναν στα νοσοκομεία σε κακό χάλι και τους διασωλήνωναν.
    Επειδή όμως ήδη από τα μνημόνια δεν υπήρχε προσωπικό, δεν μπορούσαν να παρακολουθούν σωστά τους ανθρώπους της εντατικής κι έτσι πέθαιναν.
    Λόγω της ανεπάρκειας του ΕΣΥ η κυβέρνηση πόνταρε τα πάντα στα λοκντάουν, στους μπάτσους και μετά στα εμβόλια, αμολώντας τα μαντρόσκυλα των καναλιών μαζί με τους τηλε “επιστήμονες” να δείχνουν νεκροταφεία και να απομονώνουν και να φωτίζουν περιπτώσεις πολύ νέων που πέθαιναν στις εντατικές.
    Ένας απλός Έλληνας πολίτης που δεν έχει ιδιαίτερες γνώσεις, βλέπει όλα αυτά και έχει μία κυνηγετική καραμπίνα, μπορεί κάλλιστα ΕΞΑΙΤΙΑΣ όλων αυτών να οδηγηθεί εκεί που οδηγήθηκε.

    1. Ένας απλός πολίτης, ναί, ένας ΕΛΛΗΝΑΣ πολίτης που πιστεύει στόν Θεό καί δέν απελπίζεται αλλά ελπίζει στόν Θεό, ποτέ!!!

  2. Σύμφωνα με τα πρωτόκολλα στη χώρα μας, ο άνθρωπος καταχωρήθηκε ως θάνατος από κοβιντ, στα χθεσινά στατιστικά. Όπως ακριβώς μας τα είχε πει ο Σωτηράκης η ποντικομαμή πέρυσι.

  3. Τόση τρομοκρατία που έχει πέσει στον κόσμο 2 χρόνια τώρα είναι λογικό να έχει καταρριφθεί η λογική.

  4. τέτοιοι καραγκιόζηδες πρέπει να φεύγουν….δεν τους φταίμε σε τίποτα που μας διέλυσαν με τις φοβίες τους….άντε να παίρνουν σειρά και οι υπόλοιποι μπολιάρηδες….

  5. αυτοι θα παρουν την μιζα τους απο εμβολια μασκες υγρα εχουν και το ακατοδιωκτο και θα την κοπανησουν με τις μιζες και ασε τον λαο μετα να τρεχειχεστηκανε ολοι αυτοι για την υγεια του λαου αλλωστε ποτε νοιαστηκαν?

  6. αυτη η ψυχολογικη βια της κυβερνησης πρεπει να τιμωρηθει…
    κριμα τον ανθρωπο…..

    και εγω ημουνα θετικος τον Νοεμβριο , χωρις καμμια παρενεργεια….

  7. Πήρε ο άνθρωπός την απόφαση να τελειώσει με το μπουρδέλο κράτος που τον είχε πριξει τα αρχιδια.
    Αυτός ο ιός δεν θα σταματήσει διότι είναι χρήμα για τον Bill Gates.Το αρχιδι αυτό το γαμημενο ερπετό.

  8. Ξέχασα να αναφέρω ότι στη Γιουχαν το φθινόπωρο λίγο πριν την πανδημία του 2019 είχαν όλοι εμβολιαστει υποχρεωτικά (mandatory vaccination) και αμέσως μετά μπήκε σε λειτουργία το δίκτυο χιλιάδων κεραιών 5g σε συχνότητα των 60 GHz

    1. Αφου δεν υπηρχε ο ιος με τι ειχαν εμβολιαστει ρε βουρλο;

  9. Δεν είναι ο Πουτιν που παλεύει με τους Διεθνιστές όπως αφελώς πιστεύουν κάποιοι.
    Αλλά οι φατριες «αυτων» .
    Η γη βρίσκεται υπό την εποπτεία τους
    Αυτοί αποφασίζουν.
    Αν πιστεύετε το αντίθετο είστε απλά αφελείς.
    Έρχονται πολλά σύντομα που θα ανατρέψουν τα πάντα
    Οι παγκόσμιες θρησκείες δεν εγκαθιδρύονται τόσο ευκολα.

  10. ΕΛΕΟΣ. ΚΡΊΜΑ. ΤΡΟΜΕΡΟ.
    ΧΆΝΟΝΤΑΙ ΝΈΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ.

    1. ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ…

  11. Πορδοσαλτες,Ευαγγελατοι κ.λ. παιρνουν κοσμο στο λαιμο τους ….τι ψυχη θα παραδωσετε ρεεε ,ου να χαθειτε σκατοψυχοι.

  12. Προς γίδια……..
    Όσοι έχετε κάνει γενικη ναρκωση για κάποιο χειρουργείο σας κοιμίζει ο αναισθησιολογος με ειδικά φαρμακα,σας βαζν μασκα πάνω στο πρόσωπο σας γ να περνετε βαθιες ανάσες κ μετά από 2λ.εφοσον κοιμηθητε σας διασωληνωνουν κ σας συνδέουν με τον αναπνευστήρα όσο τ χειρουργείο διαρκεί!!!!!!!Κ ξαφνικά όλοι φοβούνται την διασωληνωση??????στα περισσότερα χειρουργεία διασωληνωνουν……ελεος πια π τρομάζετε οι ψεκασμενοι τον κόσμο…..

    1. ΜΑΘΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ,ΑΡΧΙΓΙΔΙ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΛΗΜΩΣΗ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ COVID,ΞΕΦΤΙΛΑ!

      1. Τρόμπα είσαι ουφο μεγάλο
        Τραβα ρωτα σε γιατρό πως γίνονται οι δαισωληνωσεις…το ίδιο είναι …..είτε σε χειρουργείο με γενικη ναρκωση είτε στο κοβιντ υποστηριζεσαι αναπνευστικά από τον αναπνευστήρα…..τι περίμενες?Ν σε κραταει μασκα 3ωρες ο αναισθησιολογος?????? Οκ κ εγώ αν δεν δουλευα δεν θ το ξερα

    2. Φίλε, για την ψυχική σου υγεία μη κάνεις τον κόπο να τους γράφεις για να καταλάβουν, εγώ μπαίνω μόνο για να γελάω με τις αρλούμπες τους.

  13. Δεν μου βγαζετε απο το μυαλο οτι εκτος των αλλων, εχει το εμβολιο και “τρελίνη”

  14. Εχει σαλταρει ο κοσμος τον εχουνε τρελανει αμα ητανε εμβολιασμενος τι φοβοταν?? εαν δεν εχετε επιμονο βηχα μην φοβαστε και μην περνετε αντιβιωση με ελαφρα συμπτωματα μονοι σας χωρις λογο! απλα κανετε πιο ανθεκτικο τον ιο δεν κανει απολυτως τιποτα η αντιβιωση.
    Και σε οσους κανουν την τριτη δοση μπολικα υγρα για να το αποβαλετε απο τα ουρα μια ωρα πιο γρηγορα γιατι εχει πολλες παρενεργειες.

    1. ΕΣΥ ΚΟΠΡΙΤΗ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ;

  15. Κανας εισαγγελέας για τους Εισαγγελάτους; ακούει;

  16. ΕΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΟΡΟΝΑ??? ΕΛΕΟΣ ΓΙΔΙΑ

  17. Θύμα όλων όσων βγαίνουν κ τρομοκρατούν τον κόσμο – πολιτικοί – ΜΜΕ – ειδικοί – επιστήμονες – σάρα μάρα κ κακό συναπάντημα

  18. Εκεί έφτασαν τον κόσμο με την τρομοκρατία .Εύχομαι να πληρώσουν όλοι οι υπεύθυνοι για τα εγκλήματα που έχουν κάνει.

Comments are closed.