Σάρον Στόουν: Το sex symbol των 90s γυρίζει την πλάτη της στους άνδρες – Γιατί δεν θέλει να ξαναβγεί ραντεβού (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

H διάσημη ηθοποιός, Σάρον Στόουν που έχει κάνει στο παρελθόν δύο γάμους, υποστήριξε πως δεν θα ξανά βγει ραντεβού και μάλιστα εξήγησε και το γιατί.

«Επειδή βρίσκω ότι οι άνθρωποι είναι ανέντιμοι και δεν αξίζουν τον χρόνο μου. Και επειδή απολαμβάνω τον προσωπικό μου χρόνο και τον χρόνο με τα παιδιά μου και τους φίλους μου περισσότερο. Απλά, αισθάνομαι ότι δεν θέλω στη ζωή μου ακόμη ένα παιδί. Δεν θέλω άλλη υποκρισία, ανοησία και παιχνιδάκια».

Η Στόουν πρόσθεσε «δεν είμαι σίγουρη πώς να το θέσω με πολιτικά ορθό τρόπο, αλλά δεν θεωρώ ότι οι άνδρες βρίσκονται στο ίδιο σημείο με τις γυναίκες αυτή τη στιγμή. Έχω πραγματικά πολύ καλούς άνδρες φίλους, αλλά νιώθω, όσον αφορά τη συναισθηματική ωριμότητα σε επίπεδο σχέσεων ότι οι άνδρες και οι γυναίκες φαίνεται να είναι σε διαφορετικές φάσεις».

Πριν από δύο χρόνια, η Σάρον Στόουν έλεγε στο People: «Νομίζω ότι κάπου, στο πίσω μέρος του μυαλού σου, υπάρχει η σκέψη ότι ίσως μια μέρα δεν θα είσαι μόνο γονιός. Τελικά, συνειδητοποιείς ότι είναι καλύτερα έτσι. Δεν ελπίζω πλέον σε κάποιον σύντροφο», είχε πει.

Η οικοδέσποινα Ντρου Μπάριμορ χαρακτήρισε τη στάση της Σάρον Στόουν ως φαινόμενο που συνεχίζει να συμβαίνει στις γυναίκες, καθώς συζητώντας το ίδιο ζήτημα με την Σαρλίζ Θερόν πριν από λίγες εβδομάδες στην εκπομπή της, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είχε πει ότι δεν έχει βγει ραντεβού εδώ και πέντε χρόνια, λέγοντας «δεν νιώθω μοναξιά».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Η μόνη από διάσημες που πραγματικά ξεχωρίζει καταρχάς για το IQ της, έχει προσωπικότητα πέραν της εμφάνισης

Comments are closed.