Σάλος στο twitter για το παθιασμένο φιλί Τσαγκρίδη & Δανάης: «Γέμισε η Καινούργιου πλαστικές για να της πάρει τον πρώην η Μπάρκα»

Κοινοποίηση:
MAK
Η Δανάη Μπάρκα και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης δεν μπορούν πλέον να κρυφτούν! Δημοσιεύθηκε φωτογραφία τους όπου φιλιούνται παθιασμένα στο στόμα σε νυχτερινή τους έξοδο και κάνει τον γύρο του διαδικτύου από τα ξημερώματα της Κυριακής 25/2.
Στο twitter έκτοτε έχει γίνει χαμός και όλοι σχολιάζουν με τον τρόπο τους την αποκάλυψη αυτή, καθώς στη μέση βρίσκεται η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μιλούσε όλο αυτό το διάστημα με τα καλύτερα λόγια και για τους δύο, πιστεύοντας πως δεν θα μπορούσαν να της κάνουν κάτι τέτοιο.

Οι αντιδράσεις στο twitter για το “καυτό” φιλί της Δανάης Μπάρκα και του Φίλιππο Τσαγκρίδη

Πολλοί είναι εκείνοι που παίρνουν το μέρος της παρουσιάστριας του Super Κατερίνα, λοιπόν, υποστηρίζοντας πως είναι άδικο, ιδιαίτερα από τη στιγμή που θεωρούνταν φίλες, όμως υπάρχουν και εκείνοι που στέκονται στο πλευρό της οικοδέσποινας του Πάμε Δανάη, εξηγώντας πως έχει χωρίσει πολύ καιρό πριν με την Καινούργιου, επομένως δεν υπάρχει λόγος να μην προχωρήσουν παρακάτω, μαζί, εφόσον τους κάνει ευτυχισμένους.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου

Η παρουσιάστρια του ALPHA, μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει σε κάποια δήλωση ή αντίδραση, ωστόσο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε την εξής φωτογραφία, η οποία γράφει όλο νόημα: «Το μόνο που έμαθα εκείνη τη νύχτα είναι πως θα έπρεπε να είχα μείνει σπίτι».

Ανάρτηση Καινούργιου μετά το φιλί Μπάρκα Τσαγκρίδη

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Το ρητό είναι σαφές. “Δεν υπάρχει ΧΟΝΤΡΗ χωρίς γκόμενο και ΓΥΦΤΟΣ χωρίς γυαλιά”..✅️💯

  2. Ελπίζω η καινουργιου να μην τα βάψει μαύρα για τον πρώην,το μόνο κακό είναι οτι δεν ειχε καταλάβει τι φίλη ηταν η άσχημη

  3. ΠΛΑΣΤΙΚΙΑ-ΠΑΡΑΓΕΜΑΤΟΥΛΑ 0-1 ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ 2.ΑΛΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΦΟΠΛΥΣΤΡΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΑΝΚΕΡ

  4. Μπράβο στον Χλεμπουρα….. Είναι γνωστό πως οι χοντρές κάνουν τις καλύτερες (πίτες 🫦👅) ενώ οι πλαστικές ψεύτικες Barbie είναι γεμάτες κόμπλεξ…..

    1. …πολύ σωστά…αλλά για να τα λέμε και όλα οι ευτραφείς γυναίκες κανονικά θέλουν δυνατούς άντρες 100% …σε όλα τα σημεία μυες, κόκαλα , … κτλ κτλ λόγω όγκου

Comments are closed.