Σάλος στην Πρέβεζα – ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ! Άνδρας έδεσε τις γάτες του στην βεράντα!

Κοινοποίηση:
αστυνομια

Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό κακοποίησης ζώων που αποκαλύφθηκε στην Φιλιππιάδα της Πρέβεζας, ύστερα από καταγγελίες που έκαναν κάτοικοι της περιοχής για τον ένοικο ενός σπιτιού ο οποίος είχε δέσει με… λουρί τις γάτες του στην βεράντα του διαμερίσματός του!

Μετά τις καταγγελίες που υποβλήθηκαν στο τμήμα Ζηρού, οι αστυνομικοί έκαναν επιτόπια έρευνα και βρήκαν πράγματι τα δυο άτυχα αιλουροειδή δεμένα με λουρί, από το οποίο προσπαθούσαν μάταια να ξεφύγουν! Οι δύο γάτες απελευθερώθηκαν, κατασχέθηκαν και θα παραδοθούν σε φιλοζωική εταιρεία.

Ο ένοικος του διαμερίσματος που τις είχε δέσει συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί προστασίας ζώων συντροφιάς και κακοποίηση ζώων, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Γάτες και σκύλους και λοάτκια μήν πειράζετε.Είναι για συντροφιά. Τα υπόλοιπα επιτρέπεται να τα κακοποιείτε και να τα τρώτε ( βλέπε αρνάκια, κατσικάκια , κοτόπουλα, χοίρους, κουνέλια).

  2. Μόνο με τσουχτερό πρόστιμο μαθαίνουν τέτοιοι ανθρωποι συν φυλακή αλλιώς σύντομα θα το ξανακανουν σε κάποιο άλλο αδύναμο ζωάκι…

Comments are closed.