Σάλος στην Μαγνησία: Κατέληξαν στο νοσοκομείο μετά την εpωτiκή πράξη

Κοινοποίηση:
μακελειο

Σάλος στην Μαγνησία: Κατέληξαν στο νοσοκομείο μετά την εpωτiκή πράξη – Η ερωτική συνεύρεση δεν κατέληξε και τόσο καλά για το ζευγάρι

Σάλος δημιουργήθηκε σε χωριό του Δήμου Ρήγα Φεραίου στη Μαγνησία, από ένα ασυνήθιστο και πιπεράτο περιστατικό που έλαβε χώρα τις προηγούμενες ημέρες.

Ένας 70χρονος άνδρας είχε εpωτiκή επαφή με μία πολύ νεαρότερη γυναίκα, γύρω στα 40. Προκειμένου η πράξη να ολοκληρωθεί σωστά, εκείνος έλαβε χάπι ενίσχυσης της σtuσης, το οποίο προμηθεύτηκε από φαρμακείο του Βόλου.


Σάλος στην Μαγνησία: Κατέληξαν στο νοσοκομείο μετά την εpωτiκή πράξη

Όμως για κακή τους τύχη, κατά τη διάρκεια που απολάμβαναν την εpwτiκή πράξη, “κόλλησαν” για άγνωστο λόγο, με αποτέλεσμα να μη μπορούν να απομακρυνθούν και να χρειαστεί να καλέσουν ασθενοφόρο.

Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ έκπληκτο διαπίστωσε τον λόγο της κλήσης, ενώ μετέφερε τους δύο “ασθενείς” στο Νοσοκομείο Βόλου, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Γιατί συμβαίνει αυτό και πόσο συχνά γίνεται;

Ο εγκλωβισμός πέouς (επιστημονικός όρος: Penis Captivus) είναι μια σπάνια πάθηση που εμφανίζεται κατά τη seξouαλική επαφή.

Ο εγκλωβισμός πέouς συμβαίνει όταν οι μυς του κόλπου της γυναίκας συστέλλονται (σφίγγουν) υπερβολικά γύρω από το πeoς, καθιστώντας αδύνατο για τον άνδρα να το βγάλει έξω από τον κoλπo. Έτσι το ζευγάρι μένει “κολλημένο”.

Ο εγκλωβισμός πέouς είναι πολύ πιο συχνός στα ζώα και ειδικά στους σκύλους. Στους ανθρώπους είναι πολύ σπάνιο να συμβεί.

Πώς συμβαίνει ο εγκλωβισμός πέouς;

Η στύση στο πeoς επιτυγχάνεται επειδή γεμίζει με αίμα και ως εκ τούτου σκληραίνει, ώστε να καταστεί εφικτή η διεiσδuση. Όταν μια γυναίκα έχει opγασμo, οι πυελικοί μυς συσπώνται.

Μερικές φορές, αυτές οι συσπάσεις κάνουν τα τοιχώματα του κoλπou να “κλείσουν” γύρω από το πeoς του άντρα, γεγονός που καθιστά δύσκολο για εκείνον να αποσύρει το εν στύση πeoς από τον κόλπο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ο επιστημονικός όρος είναι :”σφιχτομούν@” ή το μπερδεύω με κάτι άλλο;

  2. Η είδηση δεν είναι φρέσκια.
    Αυτό έχει συμβεί πολλούς μήνες πριν.

Comments are closed.