Σάλος στην Βρετανία: Φρουρός της βασίλισσας Ελισάβετ πάνω σε άλογο φωνάζει σε τουρίστρια: «Μην αγγίζεις τα χαλινάρια»(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή2

Πιθανότατα  δεν θα… ξαναεπιστρέψει στο Λονδίνο η τουρίστρια που πήρε μεγάλη τρομάρα όταν ένας έφιππος φρουρός της Βασίλισσας Ελισάβετ της έβαλε τις φωνές.Ένα από τα αξιοθέατα για τους επισκέπτες-τουρίστες στο Λονδίνο, αναμφισβήτητα είναι οι έφιπποι φρουροί της Βασίλισσας έξω από τα παλάτια και πολύς κόσμος αρέσκεται να φωτογραφίζεται δίπλα τους.
Αυτό είπε να κάνει μία τουρίστρια, ωστόσο όχι μόνο το βίντεο έγινε viral έχοντας πάνω από 4 εκατομμύρια προβολές, αλλά πήρε μια τρομάρα που δύσκολα θα ξεχάσει, με αποτέλεσμα να πει η ίδια πως «δεν θα επιστρέψουμε ποτέ στο Λονδίνο μετά από αυτό το περιστατικό».Όταν λοιπόν πόζαρε δίπλα στο άλογο, με τον φρουρό της Βασίλισσας να στέκεται πάνω του ακίνητος, τότε άγγιξε το άλογο και τα χαλινάρια του, με αποτέλεσμα να «εκραγεί» ο φρουρός και να τις βάλεις τις φωνές.«Κάνε πίσω από τον φρουρό της Βασίλισσας, μην αγγίζεις τα χαλινάρια», της φώναξε, με τη γυναίκα να απομακρύνεται τρομαγμένη μέτρα μακριά.Το βίντεο έχει προκαλέσει μια μεγάλη συζήτηση στο TikTok. Κάποιοι ένιωσαν ότι η αντίδραση του φρουρού ήταν υπερβολική, με έναν χρήστη να τον χαρακτηρίζει «θυμωμένο ανθρωπάκι».

@wondersoflondon Tourist’s shock as member of Queen’s guard yells at her #queensguard #reins #yelling #london #fyp ♬ Afraid To Feel – LF SYSTEM


Ένας άλλος διερωτήθηκε «είναι νέα τάση να σου φωνάζει η φρουρά της Βασίλισσας;», ωστόσο η πλειονότητα του κόσμου θεώρησε ότι η αντίδραση του φρουρού ήταν απολύτως δικαιολογημένη κάνοντας απλά τη δουλειά του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. καλά της έκανε της κάργιας…
    Τι νομίζουν μερικοί ότι είναι οι τιμητικές φρουρές των αγημάτων; Ηθοποιοί ή παιχνίδια τους για να βγάλουν άλλη μία ηλίθια φωτογραφία για να την μοστράρουν στα πανηλίθια social media για να κάνουν τις έξυπνες;
    Δλδ, να πάει η κάθε μία στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα και να του αρπάξει…. “τα χαλινάρια” και ο δικός μας να μην πει τίποτα;
    Μωρέ καλά της έκανε ο Άγγλος (το καλύτερο θα ήταν να πείραζε το άλογο από πίσω να της κοτσάρει μία πεταλιά στο μέτωπο να μάθει)

  2. Η αντίδραση ήταν απόλυτα φυσιολογική.Η παρουσία τους εκεί,τών φρουρών τής βασιλισσας, είναι απολύτως εθιμοτυπική!Είναι μία ατραξιόν!Οπως σέ πολλά μέρη τού κόσμου!Η κυρά θά έπρεπε νά ξέρει ότι επιτρέπεται ή φωτογράφιση καί όχι νά ακουμπάμε τά σύμβολα ενός έθνους!Επειδή υπηρέτησα στή Προεδρική Φρουρά τό 1984-1985 κανείς δέν επιτρεπόταν νά ακουμπήσει Ευζωνα,ούτε κατά διάνοια!Γι αυτό υπάρχει καί ό παρατηρητής!Τό ίδιο ισχύει καί σήμερα αλλά καί ανέκαθεν!Θυμάμαι ότι ό Διοικητής μας μάς είχε πεί!Οί Ευζωνες έχουν συγκεκριμένο δρομολόγιο.Δέν επιτρέπεται νά παρεκλίνουν απο τή πορεία τους ούτε ένα πλακάκι!Εάν βρεθεί μπροστά σας ο Πρόεδρος τής Δημοκρατίας θά τόν πατήσετε!!Δέ θά αλλάξετε δρομολόγιο!Αυτό έλειπε τό κάθε τσόλι να ακουμπάει κατά τό δοκούν τά ιερά σύμβολα κάθε Εθνους!Καί τό άλογο έχει τόν αφέντη του!Δέν ξέρει κανείς πώς θά αντιδρούσε μέ απρόβλεπτες συνέπειες!

  3. ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΤΩΝ 3/4 (!!!!!!) ΤΟΥ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΒΙΟΥ ΤΟΥΣ.

  4. …ποιό είναι το πρόβλημα, δεν κατάλαβα…όσο επιτρέπεται εδώ ή στις Η.Π.Α. να παρενοχλήσεις έναν φρουρό του Άγνωστου Στρατιώτη,άλλο τόσο επιτρέπεται κι εκεί να παρενοχλήσεις έναν έφιππο φρουρό της Βασιλικής Φρουράς…

Leave a Response