Σάλος στα Χανιά: Γυναίκα εξαπατούσε πολίτες με φωτογραφίες…

Κοινοποίηση:
astynomia-xania

Μία γυναίκα πήρε φωτογραφίες άσχετων παιδιών και έφτιαξε «οικογένεια» μαζί με τη γιαγιά τους – Κατάφερε να αποσπάσει χρηματικά ποσά από συμπολίτες της

Μέχρι και λαχειοφόρο για να σταματήσουν τα παιδιά να ζουν με… ζαχαρόνερο είχε στήσει μια επιτήδεια γυναίκα από τα Χανιά που εκμεταλλευόταν την αλληλεγγύη των πολιτών σε ανθρώπους με πρόβλημα επιβίωσης για να τους αποσπά χρήματα.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, η γυναίκα, 38 ετών, έδειχνε φωτογραφίες τριών ανηλίκων παιδιών, 17, 10 και 2 ετών καθώς και τη γιαγιά τους και έπαιρνε χρήματα για λογαριασμό τους από ανθρώπους που είχαν την πρόθεση να βοηθήσουν.

Η απάτη ξεκίνησε να ξετυλίγεται όταν ορισμένοι από τους πολίτες που βοήθησαν οικονομικά τη συγκεκριμένη «οικογένεια», είδαν φωτογραφίες των παιδιών σε διάφορα προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μάλιστα, η 38χρονη είχε παρουσιάσει συγγενικό της πρόσωπο, ως την γιαγιά των τριών ανήλικων παιδιών. Τα παιδιά φυσικά δεν γνώριζαν τα περί «οικογένειας» μεταξύ τους, αλλά ούτε και οι δικοί τους άνθρωποι γνώριζαν ότι ήταν μέλη άπορης -και διαφορετικής- οικογένειας.
Η γυναίκα είχε στήσει και λαχειοφόρος αγορά για την οικονομική ενίσχυση της «γιαγιάς και των εγγονών της» που σύμφωνα με την φερόμενη ως «εγκέφαλο» της απάτης ζούσαν με… ζαχαρόνερο!
Μετά από καταγγελίες, η Αστυνομία συνέλαβε τη Χανιώτισσα, οδηγώντας την στο αυτόφωρο. Η εκδίκαση της υπόθεσης θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Πείνα; Φτώχεια; ή απλή πουτανιά; Το ότι έχουν ξαμολυθεί όλες στο κλαρί, ήταν ανέκαθεν.
    Απλά τα τελευταία χρόνια που η ανεργία κ η φτώχεια θερίζει, οι γυναίκες τώρα ξεμπουρδελευτηκαν για τα καλά.. από νοικοκυρές μέχρι υπάλληλοι που δεν φτάνει ο μισθός.
    Όμως ν’ αρχίσουν να σκαρφίζονται διάφορες απάτες για να κοροϊδεύουν τον κόσμο, με ξεπερνάει!

Leave a Response