Σάλος σε παραλία στην Κύπρο: Απαγορεύουν την είσοδο «σε Πακιστανούς και μαύρους»

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Ρατσιστικό παραλήρημα από ναυαγοσώστη για τη λειτουργία παραλίας

Κύμα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει μια ρατσιστική ανάρτηση ενός ναυαγοσώστη στην παραλία των Κλαψίδων που βρίσκεται στα κατεχόμενα, στην Κύπρο.

Όπως γράφουν ηλεκτρονικά ΜΜΕ, ο Hasan Gocco, ναυαγοσώστης, σε ανάρτησή του έγραψε τους δικούς του κανόνες λειτουργίας της παραλίας όπου δουλεύει αναφέροντας στις πρώτες δύο γραμμές ότι «Απαγορεύεται η είσοδος σε Πακιστανούς υπηκόους» και «Απαγορεύεται η είσοδος στους μαύρους».

Ο «δήμαρχος» Αμμοχώστου, Σουλεϊμάν Ουλουτσάι σε δική του ανάρτηση έγραψε ότι τέτοιες προσεγγίσεις, αντίθετες από τα ανθρώπινα δικαιώματα, «δεν μπορούν να γίνουν με τίποτε αποδεκτές». Σημείωσε δε ότι ο εν λόγω ναυαγοσώστης δουλεύει σε “ιδιωτική” παραλία στις Κλαψίδες.

«Δυστυχώς, η ιδιόκτητη επιχείρηση του Κλαψίδες Beach, που βρίσκεται εντός των ορίων του Δήμου Αμμοχώστου, έχει προχωρήσει σε μια ατυχή προσέγγιση και δήλωσε ότι δεν θα επιτρέψει στην παραλία άτομα από συγκεκριμένες χώρες ή όποιον φέρει φαγητό ή ποτό μαζί του. Αυτή η προσέγγιση, η οποία είναι ευθέως ενάντια στα ανθρώπινα δικαιώματα δεν μπορεί να γίνει με τίποτε αποδεκτή και θα προβούμε στις απαραίτητες νομικές ενέργειες κατά της σχετικής επιχείρησης», ανέφερε.

Ο κ. Ουλουτσάι πρόσθεσε ότι είναι ξεκάθαρο το νομικό πλαίσιο και οι κανόνες βάσει των οποίων λειτουργούν όλες οι παραλίες στην περιοχή και πώς διασφαλίζεται η ηρεμία και η ασφάλεια. «Κανείς δεν πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του υπεράνω του νόμου και ως Δήμος Αμμοχώστου θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να εξαλειφθεί άμεσα αυτή η ντροπή», έγραψε στην ανάρτησή του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. και πάρα πολύ σωστά κάνουν!! μας έχουν ζαλίσει παντού και περνάνε συνέχεια και ενοχλητικά γύρω από τις ξαπλώστρες!! τι χάλι είναι αυτό; ότι ήταν οι γύφτοι παλιά στις καφετέριες και τις ταβέρνες! τους έδιωξαν και όλοι περνάμε καλύτερα πια!!! Ακούς εκεί “σάλος”!!! και εκτός αυτών είναι και όλοι οι άλλοι που είναι εκεί για να κλέβουν δε γίνεται αυτό πια

  2. Για κοίτα που σε λίγο θα πηγαίνουμε στα κατεχόμενα για μπάνιο, για να έχουμε ησυχία και ασφάλεια.
    Τελικά, λυπάμαι που θα το πω, αλλά οι Τούρκοι είναι πολύ μπροστά.
    Και κάτι άλλο για παρακολουθήστε διαφημήσεις σε τουρκικά κανάλια τηλεόρασης, στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι τούρκικες παραγωγές, με τούρκους ηθοποιούς και προβάλουν οικογενιακές στιγμές, ανθρώπους στο περιβάλλον εργασίας τους κλπ. Γιαυτό έχουν φτάσει τα 100 εκατ. πληθυσμό και αυξάνονται.

  3. καλά κάνουν. Εδώ έχουμε πύξει από την πολλή ελευθερία και την αδιαφορία

  4. Πολύ καλά κάνουν. Πρέπει να ξυπνήσουμε πριν είναι αργά.

  5. Που είναι το περίεργο; Γίνατε υποστηρικτές της woke ατζέντας κι’εσείς;

Comments are closed.