Σάλος με τον Γιάννη Μπέζο: Οι δηλώσεις για το μωράκι που προκαλούν και διχάζουν!

Κοινοποίηση:
giannis-bezos-me-ekplissoun-kai-me-sokaroun-akraies-syberifores

Άφωνοι έμειναν όλοι με μια αποκάλυψη του Γιάννη Μπέζου, ο οποίος αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά με αφοπλιστική ειλικρίνεια σε διάφορα θέματα, φτάνοντας μέχρι και στο σημείο να μιλήσει μπροστά στην κάμερα για πράγματα, που τον ενοχλούν.

Σχολιάζοντας την τηλεόραση γενικότερα ο Γιάννης Μπέζος ανέφερε πως η κατάσταση δεν είναι καλή, με την τηλεόραση να έχει ανάγκη από άμεση ανανέωση και πιο πρωτοπόρες ιδέες.

Συγκινείται που στα γυρίσματα της σειράς «Σε ξένα χέρια» στην ΕΡΤ1 κρατά ένα μωρό; Ο ίδιος απάντησε: «Δεν συγκινούμαι που κρατάω ένα μωρό αγκαλιά. Δεν μου ξυπνάει τίποτα γιατί δεν κοιμάται τίποτα μέσα μου. Αυτά τα θεωρώ λίγο γραφικά πράγματα», ενω συνέχισε απαντώντας για το εαν υπάρχουν σταρ στις μέρες μας: «Το σταριλίκι είναι έξω από τα ενδιαφέροντά μου. Είναι έξω από την παιδεία μου. Είναι λίγο παλιομοδίτικο. Δεν έχει κανένα νόημα πια. Αυτό μας οδηγεί να είμαστε πίσω από τον κόσμο κι όχι μπροστά από αυτόν».

Ο λόγος που… δεν είναι περήφανος για την κόρη του

Του έχουν γίνει προτάσεις για την πολιτική; «Δεν θα πολιτευόμουν. Μου έχουν κάνει προτάσεις πολλές φορές. Δεν θα πολιτευτώ γιατί θα μειοψηφήσω αμέσως, επομένως δεν έχει κανένα νόημα. Η δημοτικότητά μου θα μειωθεί στο ελάχιστο αν πω αυτά που πιστεύω πραγματικά. Προτιμώ να λέω την αλήθεια καλή ώρα όπως εδώ σε εσάς παρά να λέω ψέματα μέσα από ένα κόμμα», ανέφερε.

Ο Γιάννης Μπέζος αποκάλυψε μάλιστα: «Δεν υπάρχει ερώτηση από μόνη της να με ενοχλεί. Με ενοχλεί όταν κάποιος θέλει να αποσπάσει ένα κομμάτι από την οικειότητα μου και από την προσωπική μου ζωή χωρίς να το επιτρέπω εγώ. Επιλέγω εγώ πως θα μιλήσω και τι προθέσεις θα καταθέσω».

«Δεν ένιωσα καθόλου υπερηφάνεια για το βραβείο της κόρης μου. Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα βραβεία. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι δε χρειάζονται βραβεία. Χρειάζονται να μην περιμένουν τα βραβεία», σημείωσε για τις βραβεύσεις και την πρόσφατη απονομή στην κόρη του.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Δεν έχει καβαλήσει μόνο το καλάμι ,το χτυπάει στα “καπούλια” και κάνε ….ντε. Ενώ έχει παίξει σε ότι τηλεοσαχλαμάρα υπάρχει και στο θέατρο δεν έχει κάνει ουσιαστικά τίποτα ,κοιτάζει από ψηλά με ύφος χιλιάδων καρδιναλίων και κουνάει το δάκτυλό του σε όλους και σε όλα. Εδώ ιερά τέρατα του θεάτρου, ηθοποιοί με όλη τη σημασία της λέξης: όπως:Χόρν,Λογοθετίδης,Αλεξανδράκη.Κούρκουλος και άλλοι μιλούσαν τόσο απλά και προσγειωμένα και χωρίς καμιά έπαρση, ο εν λόγω κύριος μιλάει λες και είναι ανώτερος όλων…τρομάρα του. Φρούτο της εποχής και αυτός

    Παύλος.

Leave a Response