Σάλος με τη δήλωση Πούμπουρα: Δουλειά να ‘ναι κι ας είναι και δωρεάν (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
2021-05-03_205651
Σε βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Πούμπουρας προκάλεσε πλήθος σχολίων στο Twitter με την τοποθέτησή του.

Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Σάββα Πούμπουρα σχετικά με όσους… γκρινιάζουν που είναι χρόνια άνεργοι, ρίχνοντας τους και μάλιστα το φταίξιμο, λέγοντας πως δεν δέχονται καν να… δουλέψουν δωρεάν για να βρουν δουλειά.

Σε βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Πούμπουρας προκάλεσε πλήθος σχολίων στο twitter με την τοποθέτησή του.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Υπάρχει μεγάλη προσφορά εργασίας, όποιος θέλει να βγάλει χρήματα έχει τη δυνατότητα. Κι εγώ όταν ξεκίνησα δεν είχα ούτε βιογραφικό, ούτε πτυχίο πήγα με θράσος και ζήτησα δουλειά.

»Ελάχιστοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να βρουν δουλειά, όπως να δουλέψουν δωρεάν για μια εταιρεία. Μην κοιτάτε αυτό, κοιτάτε τι θα αποκομίσετε από την τριβή με την εργασία, από τον κύκλο που θα διευρύνετε. Από τις γνωριμίες που θα κάνετε μπορεί να βρεθεί μια άλλη ευκαιρία», είπε.

«Τελικά τι είναι προτιμότερο να κάθεσαι σπίτι και να τα περιμένεις ουρανοκατέβατα ή αφού δεν κάνεις τίποτα να πηγαίνεις, να δουλεύεις κάπου κι ας μην παίρνεις μία;».

Οι δηλώσεις του προκάλεσαν πλήθος σχολίων στο Twitter, με τους χρήστες να μην του «χαρίζονται».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

 1. Καλά τζάμπα δεν πάει κανείς για δουλειά,μαλακία είπε.
  Συμφωνώ όμως οτι υπάρχουν πολλοί που προτιμάνε να κάθονται παρά να κάνουν μιά δουλειά που δεν τους αρέσει.

 2. έλα να δουλέψεις τσάμπα για μένα.. έχω κάτι πράγματα για κουβάλημα! να πάρεις λίγη εμπειρία γιατί μου φαίνεται τον παίζεις όλη μέρα και μετά πίνεις κάνα ποτηράκι και αρχίζεις τις αμπελοφιλοσοφίες!

 3. ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ;
  ΠΗΓΑΙΝΕ ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΟ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ “ΜΑΥΡΟ” ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ 75 ΕΥΡΩ, ΝΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΟΥΝ Η ΔΕΗ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΤΑ ΠΑΓΙΑ ΕΞΟΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΠΕΡΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΗΜΕΝΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ.

 4. Άμα θέλει πείτε του να τον πάρω εγώ για δουλειά και αντί να τον πληρώνω εγώ να πληρώνει αυτός εμένα επιδης αυτος δουλεύει στη δουλειά μου.
  Καλύτερο δεν είναι αυτό από το να δουλεύει δωρεάν;;;;;;😂😂😂😂
  Θα διαβάσει και ο Κούλης την ιδέα μου και θα την κλέψει.🤣😂🤣

 5. Άμα θέλει πείτε του να τον πάρω εγώ για δουλειά και αντί να τον πληρώνω εγώ να πληρώνει αυτός εμένα επιδης αυτος δουλεύει στη δουλειά μου.
  Καλύτερο δεν είναι αυτό από το να δουλεύει δωρεάν;;;;;;😂😂😂😂
  Θα διαβάσει και ο Κούλης την ιδέα μου και θα την κλέψει.🤣😂🤣

 6. Ποιος ασχολείται με τις μπούρδες κάθε ατάλαντου τύπου ονόματι Πουμπουρα, Λιανού κ.α που προβάλλουν τα βοθροκαναλα;

 7. Θα δούλευε αυτός δωρεάν?? Ούτε στον Άγιο τους νερό δε δίνουν αυτοί δωρεάν.

Leave a Response