Σάλος από την τοποθέτηση του Δημήτρη Καμπουράκη για τα ανήλικα κορίτσια και τα κατηχητικά

Κοινοποίηση:
2022-01-23_121945

Έριξε πάλι το διαδίκτυο ο αντιπαθής δημοσιογράφος

Ο Δημήτρης Καμπουράκης αναφερόμενος στην υπόθεση βιασμού ανήλικης κοπέλας από ιερέα στα Πατήσια, διατύπωσε μία άποψη η οποία ξεσήκωσε σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο γνωστός δημοσιογράφος υποστήριξε ότι οι γονείς πρέπει να επιλέγουν πνευματικό προχωρημένης ηλικίας για το παιδί τους, εάν είναι κορίτσι.

Με την ίδια λογική φυσικά, οι γονείς πρέπει να επιλέγουν και ηλικιωμένους δασκάλους και καθηγητές, εκεί όμως υπάρχει πρόβλημα. Διότι οι ηλικιωμένοι εκπαιδευτική βγαίνουν στην σύνταξη. Οπότε αναγκαστικά τα σχολεία είναι γεμάτα από εκπαιδευτικούς «σεξουαλικά ενεργούς». Το ίδιο συμβαίνει και με τις εξωσχολικές δραστηριότητες, τα γυμναστήρια, τα φροντιστήρια, τα νοσοκομεία, τα διαγνωστικά κέντρα, τα φαρμακεία που διενεργούν ράπιντ τεστ κλπ. Το ίδιο συμβαίνει και με τους παιδιάτρους, που και αυτοί βγαίνουν στην σύνταξη στην ηλικία που προτείνει ο Καμπουράκης.

Για να μην πιάσουμε δημοσιογράφους, τραγουδιστές, ηθοποιούς, βουλευτές, πολιτευτές κλπ.

Λογικό είναι η τοποθέτηση αυτή του Δημήτρη Καμπουράκη να έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Επίτηδες τα λέει για να ασχολούνται μαζί του!

  2. Είναι συγγενής με τον Υπαρχηγύ του Ναυτικού που υπέγραψε τις αναστολές ή συνωνυμία είναι;
    Είναι δεν είναι, τό χει τ’ όνομα φαινεται να κουβαλάει μια καμπούρα γεμάτη ευθυνοφοβία, ρουφιανιά, αλητεία και φιλαργυρία.

  3. Και μ@λ@κ@ς και κερατας !!! Οι ”ευνουχισμενοι” ειναι ακομα πιο αφοβοι..ρε ”κερατα” που απορεις κιολας..πως να μη φας ”κερατο” ρε κεφτε με ποδια..?

  4. Ποσο μεγαλύτερο σούργελο να γίνει πια!! Δεν ακούει τι λέει;

  5. Διαχρονικη γλιτσα.Η επιτομη της μιζεριας και της οσφυοκαμψιας.Ακομη και η καλημερα του ειναι για θανατο.Υπ’οψη,υπαρχουν γηραλεοι πιο ακινδυνοι αλλα πιο επιθετικοι.Να προσεχει οταν παει στα ΚΑΠΗ.

  6. και μονο που τον αποκαλουμε -δημοσιο…γραφο -εινια ντροπή ετσι ειναι οι κρητικαροι ρεεεεεεεεεεε.ο πρωην συνπαρουσιαστης του στο ΜΙΚΡΟ ο ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ οταν εκλεiσε το καναλι εξαφανιστηκε ίσως επεστρεψε στη Μανη , ο ΛΥΡΙΤΖΗΣ πέθανε νεοτατος-εφυγε νωρις -και με αξιοπρεπεια. σημερα θά ντρεποταν νά συμπαρουσιαζει με το νουμερο οικονομου καί αναστασοπουλου . ο κοντοπυθαρακης …αρπαξε την ευκαιρια ΑΙΣΧΟΣ.

  7. ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΞΗΓΙΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΑΚΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ

  8. Είπε και αυτός την μαλακια του . Τί περιμένεις όμως από κάτι τέτοιους. Κάτι τέτοιοι με τις προχωρημένες απόψεις τούς μας έφεραν εδώ που φτάσαμε.

  9. Κοντράρεται με τον άλλον τον χτικιάρη για το ποιος θα πει την μεγαλύτερη μαλακία…..

  10. Το μυστήριο της εξομολόγησης παλαιότερα δεν γινόταν απο όλους τους ιερείς,αλλά απο ορισμένους απο την μητρόπολη μεγαλύτερης ηλικίας.
    Δεν έχει άδικο ο Καμπουράκης σε αυτή την περίπτωση.

  11. Άσε μας ρε μπάρμπα που μας παριστάνεις τον τζοβενο με τα σνικερς και κοίτα να αδυνατίσεις γιατί είσαι βούβαλος.

  12. Δημοσιογραφικός μπούφος με διδακτορικό στην μπουρδολογία

Comments are closed.